USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İYİ Parti seçim otobüsüne çirkin saldırı

Kayseri'de İYİ Parti'nin ikinci sıra milletvekili adayı Abdullah İlker Sungur'un seçim otobüsüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Vatan haini teröristler yazıldı. Provokasyon uyarısı yapan İYİ Parti, suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti seçim otobüsüne çirkin saldırı
22-04-2023 13:38
Google News

İYİ ÖZETİ| Parti Kayseri Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur'un seçim otobüsü kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin çirkin saldırısına uğradı.

Provokasyon uyarısı yapan İYİ Parti, suç duyurusunda bulundu.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı, otobüse yapılan saldırı kınarken, emniyet teşkilatına çağrıda bulunuldu.

Seçim otobüsüne boyayla 'Vatan haini teröristler' yazılması kınanırken açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"21/04/2023 tarihinde seçim faaliyetlerimiz çevresinde Kocasinan ilçesi Argıncık Mahallesi’nde bulunan seçim otobüsümüze bir takım şahıslar tarafından mübarek Ramazan Bayramı'nın ilk gününde çirkin bir saldırıda bulunulmuştur. Ülkemizin geçtiği bu hassas süreçte seçim faaliyetlerimizin engellenmesine yönelik bu provokatif ve menfur saldırıyı kınıyoruz. Söz konusu saldırıya ilişkin ilgili kurumlara şikayetimizi yapmış olup, konunun ısrarla takipçisi olacağız. Valilik ve Emniyet birimlerimizden de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine dair hiçbir şüphemiz yoktur. Bu tarz saldırılar bizleri yıldıramayacak olup Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde birlik ve beraberlik içinde ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı daha şevke ve mücadele azmiyle sürdüreceğimizi kamuoyuna bildirir, Saygılarımızı sunarız."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Köpeklerin Çoğunun Gözü Neden Kahverengi? Bizim Yüzümüzden!
Köpeklerin Çoğunun Gözü Neden Kahverengi? Bizim Yüzümüzden!

Gözünüzde bir köpek canlandırın. Gözleri muhtemelen kahverengidir. Peki neden açık renkli göze sahip bir köpek bu kadar istisna? Aslında bizim sayemizde!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu