USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İtirafçının oğlu konuştu: Artık ona 'baba' demem

Narin'in cesedini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın oğlu, 'Artık o insana 'baba' demem. Altı kardeşiz ve bunu yapanın babamız olduğuna inanmak istemiyoruz' dedi.

İtirafçının oğlu konuştu: Artık ona 'baba' demem
10-09-2024 09:13
Google News

Narin ÖZETİ| cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

GALERİNİN DEVAMI <p>Son dakika haberi: Diyarbakır'da 21 Ağustos <a href=günü kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın nasıl ve ne zaman öldüğüne ilişkin düğümü İstanbul Adli Tıp Kurumu çözecek. Gece 3'te itirafta bulunan Nevzat Bahtiyar'a jandarma ısrarla Salim Güran'ın arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu sordu. Narin'in cesedinin taşındığı araçta bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 2 şüphelinin yanı sıra bölgede bir başkasının da olup olmadığı telefon sinyallerinden araştırılıyor.

"><p>Diyarbakır'da <a href=Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve önceki gün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenaze namazı dün komşu mahalle Batıkarakoç'taki camide kılındı.

"><p>İl Müftülüğünce kent merkezindeki tüm camilerde saat 10.00'da Narin Güran için sela okutuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler <a href=Bakan Yardımcısı Leman Yenigün ve AK Parti milletvekilleri törene katıldı.

"><p>Namazdan sonra Narin'in cenazesi, ambulansa konuldu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da tabuta omuz verdi. Tavşantepe Mezarlığı'na getirilen cenaze, gözyaşları <a href=arasında toprağa verildi. Bu sırada bazı kadınlar Kürtçe ağıt yaktı.

"><p>Narin'in tabutunun üstüne beyaz duvak sarıldı, beyaz elbisesi bırakıldı. Narin'in tabutunun üstündeki duvak ve elbisesini, toprağa verildikten sonra ağabeyi Baran Güran aldı.</p><p> </p><p><strong>ARKA KOLTUKTAKİ SIR</strong></p><p>Gece 3'te itirafta bulunan Nevzat Bahtiyar'a jandarma ısrarla Narin'in arabasının arka koltuğunda kimin olduğunu sordu. Bahtiyar
"><div>Narin'in cesedinin taşındığı araçta bir kişinin daha olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.</div><div> </div><div>2 şüphelinin yanı sıra bölgede bir başkasının da olup olmadığı telefon sinyallerinden araştırılıyor.</div><div> </div>

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan Narin Güran olayında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son dakika gelişmesi olarak duyurulan ve düğümü büyük ölçüde çözen itirafçının açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. 

İtirafçı, dünkü sorgusunda "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" diyerek yaptıklarını anlatmış, bunun karşılığında kendisine 200 bin lira teklif edildiğini söylemişti.

İTİRAFÇININ OĞLU KONUŞTU

Narin’in cansız bedenini çuval içerisinde derenin kenarına bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın oğlu Milliyet'e konuştu.

İtirafçının oğlu, "Şu ana kadar babamın tek bir hareketinden şüphelenmedik. Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz" dedi.

"BU SAATTEN SONRA O İNSANA 'BABA' DEMEM"

"Evde, aramızda Narin’e dair bir konuşma olmadı hiç, çünkü ailece hep aramalara eşlik ettik" diyen isim şu ifadeleri kullandı:

"‘Bu kız nerede, ne oldu acaba?’ diye günlerce ailemdeki herkes Narin’i aradı. O nedenle babamla konuşma fırsatımız olmadı. Aklımıza da kimseyle ilgili bir şey gelmedi herkes gibi arıyorduk. İnsanlar kaçırıldığını düşünüyordu. Babamın öyle bir şey yaptığına inanmak istemiyorum, eğer yapmışsa da artık bir şey diyemiyorum. Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem. Biz de altı kardeşiz ve bunu yapanın bizim babamız olduğuna inanmak istemiyoruz. Köy yaklaşık 100 hanelik. Narin’in ailesi de çiftçilik yapıyordu. İntihar olayını hiç duymadık, öyle bir şey olsaydı duyardık."

Narin soruşturmasında yeşil tülbent muamması: Anne hatırlamıyorum dedi, hoca doğruladıNarin soruşturmasında yeşil tülbent muamması: Anne hatırlamıyorum dedi, hoca doğruladı

Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan 'ikinizi de öldürürüm' tehdidiNarin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan "ikinizi de öldürürüm" tehdidi

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Music, iOS 18 ile yepyeni bir özelliğe kavuştu!
Apple Music, iOS 18 ile yepyeni bir özelliğe kavuştu!

Apple, iOS 18 ile Apple Music uygulamasında dokunsal geri bildirim özelliğini aktif etti. iPhone'un dokunsal motoru devreye girdi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu