USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İtalyan Yazı filmi konusu nedir? İtalyan Yazı filmi oyuncuları kimdir?

İtalyan Yazı (Made In Italy) filmi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İzleyiciler, İtalyan Yazı filminin konusunu ve oyuncularının kim olduğunu merak ediyor. Peki, İtalyan Yazı filmi konusu nedir? İtalyan Yazı filmi oyuncuları kimdir?

İtalyan Yazı filmi konusu nedir? İtalyan Yazı filmi oyuncuları kimdir?
08-04-2023 13:53
Google News

İtalyan ÖZETİ| Yazı (Made In Italy) filmi TRT2 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. İtalyan Yazı filminin yönetmenliğini ve senaristliğini James D'Arcy yapıyor. Peki, İtalyan Yazı filmi konusu nedir? İtalyan Yazı filmi oyuncuları kimdir?

İTALYAN YAZI FİLMİ KONUSU NEDİR?

İtalyan Yazı filmi, karısından miras kalan evi satmak için arasının açık olduğu oğluyla Londra’dan İtalya’ya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Sanatçı olan Robert, oğlu Jack ile vefat eden karısından miras kalan evin satışını gerçekleştirmek için Londra’dan İtalya’ya gider. Baba oğul, bir zamanlar güzel vakit geçirdikleri evi terk edilmiş bir durumda bulmayı beklemez. Satıştan önce evi yenilemeye karar veren Robert ve Jack, bu süreçte ilişkilerini düzeltmeye başlar. Gelecek artık onlar için bambaşka gözükmektedir.

İTALYAN YAZI OYUNCULARI

Liam Neeson

Micheál Richardson

Valeria Bilello

Lindsay Duncan

Marco Quaglia

Gian Marco Tavani

Helena Antonio

Yolanda Kettle

Julian Ovenden

Chelsea Fitzgerald

Flaminia Cinque

İTALYAN YAZI NE ZAMAN ÇIKTI, HANGİ ÜLKE YAPIMI?

İtalyan Yazı filmi, Amerika Birleşik Devletleri'nde sinemalarda ve isteğe bağlı video platformlarında 7 Ağustos 2020'de IFC Films tarafından gösterime girdi.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Brezilya'dan X'e 5 gün süre!
Brezilya'dan X'e 5 gün süre!

Brezilya Yüksek Mahkemesi, ülkede erişimi engellenen sosyal medya platformu X'ten, atamayı kabul ettiği yasal temsilcisi için gerekli belgeleri 5 gün içinde sağlamasını istedi

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu