USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İstifa eden adaydan İnce için çarpıcı iddia: ‘Altında yatan sebep…’

Memleket Partisi'nde istifalar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak partinin Hatay 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, istifa ettiğini açıkladı. Kaşgöz katıldığı canlı yayında Muharrem İnce ile birebir görüşmelerimizde kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerek

İstifa eden adaydan İnce için çarpıcı iddia: ‘Altında yatan sebep…’
09-05-2023 19:33
Google News

Memleket ÖZETİ| Partisi'nde birçok il ve ilçe başkanlığından istifalar gelmeye devam ediyor.

Halk TV canlı yayınına katılan Memleket Partisi Hatay 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Ata Kaşgöz, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

"Muharrem İnce ile birebir görüşmelerimizde kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini, bir 'bölen' olacağımızı halkın karşısına çıkamayacağımızı söyledim" diyen Kaşgöz, "Bana verdiği cevap, 'olmaz, kazanırım.' Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu'na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik" şeklinde konuştu.

“850’NİN ÜZERİNDE İSTİFA VAR, İSTİFA EDENLER TEKRAR KAYIT YAPILIYOR”

Kaşgöz, aldığı son bilgiye göre Memleket Partisi'nden 850'nin üzerinde istifa olduğunu söyledi. Kaşgöz, "Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devlet'ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay'daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor. Bu da çok can sıkıcı" şeklinde konuştu.

Daha önce Memleket Partisi’nin Hatay İl Başkanı ve yönetimi de istifa ettiğini açıklamıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ISS'in Halefi Olabilecek Uzay İstasyonu: Haven-2
ISS'in Halefi Olabilecek Uzay İstasyonu: Haven-2

2030 civarında hayatını tamamlayacak Uluslarası Uzay İstasyonu'nun yerine geçmek için şirketlerin yarışı devam ediyor. Şimdi ise Vast isimli uzay şirketi, ISS'in halefi olmayı hedefleyen kendi istasyonu "Haven-2"yi tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu