USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'İstediği kadar anırsın' mesajına Bakan Yusuf Tekin böyle cevap verdi

Sosyal medyada bir kişi, "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye. Ben öğretmenim. Çanakkale bölümünü anlatırım" şeklinde paylaşım yaptı. O kişi daha sonra bir paylaşım daha yaparak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den özür diledi. Bakan Tekin öğretmenin özrünü k

'İstediği kadar anırsın' mesajına Bakan Yusuf Tekin böyle cevap verdi
25-09-2024 10:43
Google News
Sosyal ÖZETİ| medyada bir kişi, "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye. Ben öğretmenim. Çanakkale bölümünü anlatırım" şeklinde paylaşım yaptı. O kişi daha sonra bir paylaşım daha yaparak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den özür diledi. Bakan Tekin öğretmenin özrünü kabul etti ve "Hepimiz insanız" yorumu yaptı.Abone ol

Sosyal medya platformu X'te öğretmen olduğunu iddia eden bir kişi, X hesabından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile ilgili "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye... Ben öğretmenim.. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar..." paylaşımında bulundu.

Bu paylaşımın ardından söz konusu şahıs bir paylaşım daha yaparak Bakan Tekin'den özür diledi.

Bakan Tekin, o özrü alıntılayarak, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun..." şeklinde karşılık verdi.

Tekin'in cevabının ardından o kullanıcı hesabını kapattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mobil Bankacılık Neden Sürekli Yeni Şifre İstiyor?
Mobil Bankacılık Neden Sürekli Yeni Şifre İstiyor?

Her üç ya da altı ayda bir mobil bankacılık şifremizi değiştirmemiz isteniyor. Her yeni şifre oluşturduğumuzda bu kez de koyduğumuz şifreyi unutuyoruz. Bu kısır döngüden çıkmanın bir yolu yok mu?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu