USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbulspor'dan çok önemli 3 puan

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında İstanbulspor, evinde ağırladığı Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

İstanbulspor'dan çok önemli 3 puan
15-04-2023 18:33
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Tekke'nin ekibi İstanbulspor ile Emre Belözoğlu'nun yönetimindeki Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi İstanbulspor 1-0 kazanırken, galibiyet golü 45+7'de Emeka Friday Eze'den geldi. Medipol Başakşehir'de 4 maç ceza alan teknik direktör Emre Belözoğlu kulübedeki yerini alamazken, takımın başında yardımcı antrenör Erdinç Sözer yer aldı.

Ligde oynadığı son 5 deplasman maçından da galibiyetle ayrılamayan Medipol Başakşehir, bu süreçte oynadığı 3. maçtan da mağlup ayrıldı. Medipol Başakşehir, ligdeki son deplasman galibiyetini 21 Ocak'ta Kasımpaşa karşısında 3-1'lik skorla almıştı.

Ligde yakaladığı 3 maçlık galibiyet serisinin ardından 3 maçlık da mağlubiyet serisi yaşayan İstanbulspor, bu maçla birlikte derin bir nefes almış oldu. İstanbulspor 1 maç fazlasıyla küme düşme hattındaki rakibi Giresunspor ile olan puan farkını 3'e yükseltti.

Bu sonuçla birlikte İstanbulspor puanını 27'ye yükseltirken, Başakşehir 45 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maçında İstanbulspor evinde Antalyaspor'u, Başakşehir ise Fenerbahçe'yi konuk edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hyundai, 100 Milyonuncu Adet Otomobilini Üretti
Hyundai, 100 Milyonuncu Adet Otomobilini Üretti

Hyundai'dan sektörde ulaşılması zor bir rekor geldi. Şirket, 100 milyonuncu otomobilini ürettiğini açıkladı. Hyundai'ın ürettiği 100 milyonuncu otomobil, bir IONIQ 5'ti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu