USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'daki bazı üniversiteler eğitime ara verdi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edilirken, İstanbul'daki bazı üniversiteler de eğitime bir gün ara verdi.

İstanbul'daki bazı üniversiteler eğitime ara verdi
05-02-2023 23:43
Google News

Boğaziçi ÖZETİ| Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Değerli Boğaziçi Üniversitesi Mensupları, İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, üniversitemizin kampüslerinde görev yapması gereken personel hariç, eğitime (idari ve akademik olarak) 06 Şubat 2023 tarihinde bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

İstanbul Medipol Üniversitesi de Valiliğin kentteki olumsuz hava koşullarına yönelik yaptığı açıklama sonrası üniversitelerindeki engelli ve hamile personelinin yarın idari izinli sayılacağını bildirdi.

Beykoz Üniversitesi de önlisans, lisans, yüksek lisans ve hazırlık programlarında gerçekleşecek tüm derslerin çevrim içi yapılacağı belirtildi.

Yeditepe Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Sevgili öğrencilerimiz, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın (6 Şubat 2023) bir gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Steve Jobs'un 10 Dakika Kuralı
Steve Jobs'un 10 Dakika Kuralı

Steve Jobs, teknoloji dünyasına damga vurmuş bir dahi olarak tanınıyor. Ancak, Jobs’ın bir dahi olarak tanınmasının sebebi sadece yarattığı teknolojik yeniliklerle değil, aynı zamanda iş yapış biçimiyle de ilgili. Bu içerikte, Steve Jobs’un 10 dakika kuralından bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu