USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul’da market açılışında 'indirim' izdihamı

İstanbul Pendik’te bir AVM içerisindeki zincir market açılışa özel indirim yapınca adeta izdiham yaşandı. Kampanyayı duyan ve indirimden faydalanmak isteyen yurttaşlar, açılıştan saatler önce AVM önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul’da market açılışında 'indirim' izdihamı
14-01-2023 14:23
Google News

İstanbul ÖZETİ| Pendik'te bir AVM içerisinde bulunan zincir market, açılışa özel indirim yapacağını duyurdu. Haberi alan yurttaşlar, açılıştan saatler önce AVM önünde sıraya girdi.

Kepenklerin açılmasıyla kapının önünde kuyruk oluşturanlar içeri girmeye çalışınca izdiham yaşandı. Dışarıda bekleyen yüzlerce kişi içeri girmekte zorlanırken, indirimden faydalanmak isteyen yurttaşlar alışveriş arabası almak için adeta yarıştı. Market içinde ise adım atacak yer kalmadı. Ürünleri almak isteyenler birbirleriyle yarışırken, zaman zaman gerginlikler de yaşandı. Yoğunlukla mücadele etmeye çalışan mağaza çalışanları zor anlar yaşadı.

'BAYAĞI İZDİHAM VARMIŞ'

Aykut Öztürk isimli bir yurttaş "Televizyon almaya geldim. Piyasa fiyatı 8-9 bin liraydı. Burada televizyonu 5 bin liraya aldım. Daha fiyatlara bakmadım. Böyle ummuyordum ama bayağı izdiham varmış. Yarım saat önce geldim, anca girebildim" diye konuştu.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla, İstanbul'da yeni Pop-up mağazasını açtı!
Tesla, İstanbul'da yeni Pop-up mağazasını açtı!

Tesla, Türkiye'de yatırımlarını genişletmeye devam ediyor. İşte Vadi İstanbul'da açılan Tesla Pop-Up Mağazası ve ilk görüntüler.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu