USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul’da DEAŞ EL Kaide operasyonu: 9 gözaltı

İstanbul'da DEAŞ, EL Kaide terör örgütleri ve bu örgütlerin çatışma bölgeleriyle irtibatlı oldukları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı, 12 kaçak göçmen de yakalandı.

İstanbul’da DEAŞ EL Kaide operasyonu: 9 gözaltı
20-09-2023 10:43
Google News

İstanbul ÖZETİ| Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ ve El Kaide terör örgütleriyle bağlantılı kişilerin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında örgüt adına faaliyet yürüten, örgütlerin çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şüpheliler belirlendi. Şüphelilerin yakalanması için 11 ilçede 15 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon yapılan adreslerde ülkeye kaçak yollardan girdikleri belirlenen 12 yabancı uyruklu kişi de yakalandı.

Kaçak göçmenler İl Göç İdaresi’ne teslim edilirken, operasyonlarda gözaltına alınan ve örgütlerle bağlantılı olduğu tespit edilen 9 şüpheli ise emniyete götürüldü. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google, tablet kullanıcılarını unutmadı! İşte yenilik
Google, tablet kullanıcılarını unutmadı! İşte yenilik

Google, Android tabletlerdeki görev çubuğu bir değişikliği test ediyor. Peki bu güncelleme ne getirecek? İşte ayrıntılar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu