USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul için sürpriz kar uyarısı! Bu tarihe dikkat

İstanbul'da etkili olan sıcaklar yerini soğuk havaya bırakıyor. Uzmanlar, İstanbul için sürpriz bir kar yağışı tahmininde bulundu.

İstanbul için sürpriz kar uyarısı! Bu tarihe dikkat
06-11-2022 21:53
Google News

Meteoroloji ÖZETİ| Genel Müdürlüğü tahminlerine göre yurdun belirli kesimlerinde etkili olacak yağışlı hava ile birliktesıcaklıklar 4 ila 8 derece azalacak.

HAVALAR BUGÜNDEN İTİBAREN SOĞUYOR

İstanbul'da bugün etkili olan sıcak havanın yerini serin bir havaya bırakacağını ifade eden meteorolojik kaynaklardan sürpriz bir kar yağışı tahmini geldi.

İSTANBUL İÇİN KAR UYARISI GELDİ

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul için dikkat çeken bir kar uyarısında bulundu.

"EN ÇOK ETKİLENECEK YERLER MARMARA VE BATI KARADENİZ"

Ökten'in paylaşımı şu şekilde; "Ay ortası ciddi bir sistem ihtimali artıyor. İstanbul'a dahi kar getirme potansiyeli var. Kasım ayında olmaz demeyin. 9 Kasım 1995 ve 4 Kasım 2006'da oldu. En çok etkilenecek yerler Marmara ve Batı Karadeniz olarak gözüküyor. İç bölgelerde de kar yapabilecek."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler
Prime Alışveriş Festivali'nde 12 Aya Varan Taksitli Ürünler

Amazon'un gece yarısı başlayan Prime Alışveriş Festivali'nde göze çarpan ve eminiz ki kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat var. Kampanya kapsamında indirimli markalar, vade farksız 12 aya varan taksit imkânı sunuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu