USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul için sağanak uyarısı! Prof. Dr. Şen, saat verdi! Bu bölgelerde etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre İstanbul'da etkili olan güneşli ve sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunarak megak

İstanbul için sağanak uyarısı! Prof. Dr. Şen, saat verdi! Bu bölgelerde etkili olacak
12-10-2024 09:07
Google News
Meteoroloji ÖZETİ| Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre İstanbul'da etkili olan güneşli ve sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunarak megakent için saat verdi.Abone ol

Hafta sonuna plan yapanlar dikkat. Meteoroloji'nin hava durumu tahminine göre İstanbul'da sağanak yağış kapıda. Yapılan değerlendirmede yarın için uyarı yapıldı.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Şen, İstanbul için saat verdi ve yağışların Anadolu yakasında etkili olacağının altını çizdi. 

Prof. Dr. Orhan Şen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bugün cuma güneyli rüzgarlar sıcaklıkları bugün de düşürmeyecek. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak dışında yağış yok. Yarın sabah Trakya'dan yağış girecek, 11-12 civarında İstanbul'da yağmur başlar. Akşama doğru kuvvetlenir ve Anadolu yakasında devam eder.

Bugün İstanbul 26 yarın yağmurlu 24 pazar 22C. İstanbul'da yağmur pazara kalmıyor.

İzmir 31, Antalya 28, Edirne bugün 31 yarın yağmurlu 27, Ankara 26 C.

Bugün hava nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevreleri, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei, HarmonyOS Next ile Akıllı Telefon Pazarına Girdi
Huawei, HarmonyOS Next ile Akıllı Telefon Pazarına Girdi

Huawei, HarmonyOS Next ile Android ve iOS'a alternatif bir ekosistem sunuyor. Yeni sistem, 10,000'den fazla özel uygulama ile destekleniyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu