USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İsrail Savunma Bakanı Gantz'dan 'Atatürk' mesajı

Ankara ziyareti kapsamında Anıtkabir'i ziyaret eden İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Twitter hesabından, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir paylaşım yaptı.

İsrail Savunma Bakanı Gantz'dan 'Atatürk' mesajı
27-10-2022 13:57
Google News

Türkiye ÖZETİ| ile İsrail arasında devam eden normalleşme adımları kapsamında Türkiye'ye gelen İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Ankara programına Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Gantz, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Gantz ile görüşmesi bekleniyor.

Gantz İbranice yayınladığı ilk mesajında, "Türkiye ziyaretime bu sabah Türkiye'nin ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına mozoleye çelenk bırakarak başladım. Bugün ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Savunma Bakanı Akar ile görüşeceğim ve onlarla iki ülke arasındaki güvenlik ilişkilerinin gelişimini tartışacağım" ifadelerine yer verdi.

Gantz, İngilizce yayınladığı ikinci mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Kemal Atatürk, 'Yurtta sulh cihanda sulh' dilemişti. Anıtkabir'deki mozolesini ziyaret ederken saygılarımı sunuyor ve bu asil amaç için çalışmaya devam edeceğime bağlılığımı ifade ediyorum..."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu