USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İsrail duyurdu: Bir Hizbullah komutanı daha öldürüldü!

İsrail ordusu, bugün günü yaptığı açıklamada, Hizbullah bölüğü komutanı Hader Ali Taweel'in öldürüldüğünü duyurdu.

İsrail duyurdu: Bir Hizbullah komutanı daha öldürüldü!
06-10-2024 16:48
Google News
İsrail ÖZETİ| ordusu, bugün günü yaptığı açıklamada, Hizbullah bölüğü komutanı Hader Ali Taweel'in öldürüldüğünü duyurdu.Abone ol

İsrail ordusu, Beyrut'un güney semtlerine yönelik yeni bir saldırı dalgası başlattı. Saldırılarda son bir günde onlarca Lübnanlı hayatını kaybetti ve yaralandı. 

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından bugün yapılan açıklamada, Lübnan’ın güneyindeki Kafr Kila köyüne düzenlenen saldırıda İsrail’e düzenlenen bir tanksavar füze saldırısından sorumlu olduğu iddia edilen Hizbullah komutanı Hader Ali Tawil’in öldürüldüğü belirtildi.

IDF, Lübnan’ın güneyindeki 25 köy ve kasabada yaşayan sivillere derhal bölgeyi boşaltmaları ve Awali Nehri’nin kuzeyine gitmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, “Geri dönmenin güvenli olduğu zaman sivilleri bilgilendireceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Lübnan Eğitim Bakanı Abbas Halabi, İsrail’in Hizbullah’a yönelik hava saldırılarını arttırması nedeniyle okulların açılmasının erteleneceğini açıkladı. Halabi, “1 milyondan fazla öğrenci için yeni başlangıç tarihi güvenlik riskleri nedeniyle 4 Kasım olacak” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?

Teknoloji dünyası hızla gelişirken, her yeni modelle birlikte akıllı telefonlar kullanıcıların hayatlarına daha fazla yenilik katıyor. Bu kapsamda, iPhone 11’den iPhone 16’ya geçiş yapan kullanıcılar için, yeni modelin sunduğu avantajlar ve farklılıklar oldukça merak uyandır

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu