USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İsmail Yüksek: Galibiyeti almamız gerekiyordu

Fenerbahçe, kendi sahasında Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından Sarı-lacivertli ekipte genç futbolcu İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

İsmail Yüksek: Galibiyeti almamız gerekiyordu
23-08-2022 02:20
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig’de 3’üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe, kendi sahasında Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından Sarı-lacivertli ekipte genç futbolcu İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor'un çok güçlü bir rakip olduğunu belirten genç futbolcu, "Adana Demirspor çok güçlü bir rakip, çok iyi mücadele ettiler. Bizim sahada galibiyeti almamız gerekiyordu." dedi.

Spor Toto Süper Lig ’de 3’üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe , kendi sahasında Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından Sarı-lacivertli ekipte genç futbolcu İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu. 

Adana Demirspor'un çok güçlü bir rakip olduğunu belirten genç futbolcu, iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.

İsmail Yüksek'in açıklamaları şu şekilde: 

"Adana Demirspor çok güçlü bir rakip, onları da tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler. Bizim sahada galibiyeti almamız gerekiyordu. Taraftarlarımızın da inanılmaz bir desteği vardı. İyi mücadele ettik, bol gollü bir maç oldu. Güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Müzik depresyonu azaltıyor mu?
Müzik depresyonu azaltıyor mu?

Müzik dinlemek hepimizin sevdiği aktivitelerin başında geliyor. Peki, müzik dinlemek depresyonu hafifletiyor olabilir mi? Müziğin iyileştirici etkisi üzerine yapılan çarpıcı araştırmanın sonuçlarını bu içerikte inceliyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu