USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İsmail Kartal: Kendi hatamızdan gol yedik

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferansı Ligi ikinci maçında Spartak Trnava'yı deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ardından galibiyeti değerlendirdi.

İsmail Kartal: Kendi hatamızdan gol yedik
06-10-2023 01:53
Google News
Fenerbahçe ÖZETİ| teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferansı Ligi ikinci maçında Spartak Trnava'yı deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ardından galibiyeti değerlendirdi.Abone ol

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Spartak Trnava ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarıda Joshua King sahne aldı ve Fenerbahçe maçı 2-1 galip tamamladı. Bu skorun ardından sarı-lacivertliler, 6 puanla liderliğini sürdürdü.

"Kendi hatamızdan gol yedik"

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarıda üretkenliklerinin az olduğunu ifade etti ve şöyle konuştu:

"İlk devrede oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Sadece üretkenliğimiz azdı. İkinci yarıda 3. bölgede daha fazla oynayarak üretkenliği arttırmamız gerektiğini anlattım. 3 oyuncu değişikliği yaptık. Bu değişikliklerle pozisyon bulduk. Golü bulduk. Sonuçta kendi hatamızdan gol yedik. Futbolda bu olabilir. Rakibe bir tane net pozisyon verdik, onun haricinde pozisyon vermedik. 2-1 kazandık, daha farklı da kazanabilirdik. Hedefimiz kazanmaktı, bunu başardık. Çok mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iOS 18'in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!
iOS 18'in bu özelliği sosyal medyanın gündeminde!

iOS 18 ile uygulama simgeleri değiştirme nasıl yapılır? Kullanıcılar yeni işletim sisteminde renk ayarlarıyla oynayabilecek.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu