USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İSKİ'den 'mavi su' açıklaması: 'Çok sayıda ponza taşı çıkartıldı'

İstanbul Sultangazi'de 2 gün boyunca rögardan akan mavi renkli suyla ilgili İSKİ açıklama yaptı. Yapılan açıklamada tıkalı kanaldaki mavi suyun vidanjörle çekilerek sorunun giderildiği ve kanaldan kot yıkamada kullanılan çok sayıda ponza taşı çıkartıldığı belirtildi.

İSKİ'den 'mavi su' açıklaması: 'Çok sayıda ponza taşı çıkartıldı'
07-09-2022 16:47
Google News

Cebeci ÖZETİ| Mahallesi'nde fabrikalardan kanalizasyona bırakıldığı tahmin edilen atıklar suya karışarak rögardan taştı. Eski Edirne Asfaltı Caddesi taşan su nedeniyle maviye döndü.

Rögardan 2 gün boyunca mavi renkli su akarkeni mahalle sakinleri durumdan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

"ÇOK MİKTARDA PONZA TAŞI ÇIKARTILDI"

İSKİ ekipleri mahalleye gelerek çalışma yaparken konuya ilişkin açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, "Bölgedeki tıkalı kanal içerisindeki mavi su vidanjörle çekilmiş ardından kanal, İdaremizce açılarak sorun giderilmiştir. Kanaldan kot yıkamada kullanılan çok miktarda ponza taşı çıkartılmıştır. Öte yandan, 22 Mart 2022’de bölgede yapılan periyodik denetimlerde bir işletmenin atık su arıtma tesisinin olmadığı tespit edilmiştir. Bahse konu işletme ile ilgili olarak 'İSKİ Atıksuların Kanalizasyona Deşarj Yönetmeliği' doğrultusunda işlem yürütülmektedir" denildi. 

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld  Neden Başarısız Oldu?
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld Neden Başarısız Oldu?

Apple, yıllar boyunca hem donanım hem de yazılım konusunda birçok yeniliğe imza atmış, ürünleriyle teknoloji dünyasında devrim yaratmış bir şirket. Ancak her başarılı firmanın tarihinde bazı başarısızlıklar da var. Bu içerikte, Apple’ın başarısız yazılım girişimi Ap

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu