USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İrlanda Cumhurbaşkanı'ndan 1 Nisan şakası

İrlanda Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Higgins, yonca kokulu traş losyonunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Cumhurbaşkanı daha sonra, bu durumun 1 Nisan Şakası olduğunu açıkladı.

İrlanda Cumhurbaşkanı'ndan 1 Nisan şakası
01-04-2023 16:57
Google News

İrlanda'nın ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Michael D. Higgins, İrlanda'yı yurtdışında tanıtmak amacıyla yonca kokulu yeni bir tıraş losyonunun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Higgins, "Eiresistible" ismindeki yeni kişisel temizlik ürünü için "Eiresistible ülkemizin tarihine ve geleneklerine bir övgüdür ve İrlanda'yı yurtdışında tanıtmak için bu yeni ürünü tanıtmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Ladbible'de yer alan haberde, yerel parfümcülerle işbirliği içinde geliştirilen "Eiresistible" adlı kokunun İrlanda'nın doğal güzelliği ve zengin kültürel mirasının özünü yansıttığı belirtildi.

Haberde, "Eiresistible" 1 Nisan günü yalnızca bir günlüğüne satışa sunulacağı ve 50 ml'lik bir şişenin 30 Euro'dan başlayan fiyatlarla satın alınabileceği aktarıldı.

Losyonu duyurduğu konuşması sırasında Higgins, "sadece İrlanda'yı tanıtmayı değil, aynı zamanda yerel ekonomiyi desteklemeyi umduğunu" söyledi.

Higgins ayrıca görevde olduğu süre boyunca her halka açık toplantıda tıraş losyonu kullanmaya söz verdi ve ekledi:

"1 Nisan şakası. Kandırdım!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?

Teknoloji dünyası hızla gelişirken, her yeni modelle birlikte akıllı telefonlar kullanıcıların hayatlarına daha fazla yenilik katıyor. Bu kapsamda, iPhone 11’den iPhone 16’ya geçiş yapan kullanıcılar için, yeni modelin sunduğu avantajlar ve farklılıklar oldukça merak uyandır

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu