USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

İran'dan Türkiye'ye gaz akışı 8 gün kesilecek

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada; 2-9 Ekim tarihleri arasında İran'dan Türkiye'ye gaz akışı olmayacağı ifade edildi. Planlı bakım çalışması nedeni ile yaşanacak kesintide arz-talep dengesinde bir sorun oluşmayacağı söylendi.

İran'dan Türkiye'ye gaz akışı 8 gün kesilecek
01-10-2022 12:34
Google News

BOTAŞ ÖZETİ| tarafından yapılan açıklamada 2-9 Ekim tarihleri arasında planlı bakım çalışmaları kapsamında İran'dan doğalgaz teslimatı yapılamayacağı ilan edildi. Yaşanan teslimat kesintisi sebebi ile arz-talep dengesinde bir sorun oluşması beklenmediği ifade edildi.

8 GÜN BOYUNCA GAZ TESLİMATI YAPILAMAYACAK

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, "İran-Türkiye Doğalgaz Boru hattında 02-09/10/2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan planlı bakın-onarım çalışmaları nedeniyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca gaz teslimatı yapılamayacaktır" sözlerine yer verildi.

Öte yandan planlı bakım-onarım çalışmaları sırasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesi ile ilgili herhangi bir sorun öngörülmediği bilgisi verildi.

Haberler.com / Sevde Nur Demir - Ekonomiwww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hackerlar Qualcomm Çiplerindeki Açığı Kullandı
Hackerlar Qualcomm Çiplerindeki Açığı Kullandı

Qualcomm'un çiplerinde keşfedilen sıfırıncı gün açığı, milyonlarca Android kullanıcısını hedef alan bir tehdit oluşturuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu