USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İran'dan Gazze açıklaması: "İşbirliğine hazırız"

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevad Zarif, ülkesinin Gazze savaşının sona ermesi için diğer ülkelerle işbirliğine hazır olduğunu söyledi. Zarif ayrıca savaş peşinde olmadıklarını fakat kendilerini savunacaklarını da sözlerine ekledi.

İran'dan Gazze açıklaması:
24-09-2024 11:43
Google News
İran ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevad Zarif, ülkesinin Gazze savaşının sona ermesi için diğer ülkelerle işbirliğine hazır olduğunu söyledi. Zarif ayrıca savaş peşinde olmadıklarını fakat kendilerini savunacaklarını da sözlerine ekledi.Abone ol

Mehr Haber Ajansına göre, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu Toplantısı kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York eyaletinde bulunan Zarif gündeme dair soruları yanıtladı.

Zarif, "Kendi vatandaşlarımız ve diğer ülke vatandaşları için daha barışçıl ve istikrarlı bir dünyaya doğru ilerlemek istiyoruz. Biz savaş peşinde değiliz ama kendimizi savunacağız." dedi.

Gazze savaşının sona ermesi için İran'ın diğer ülkelerle işbirliğine hazır olduğunu vurgulayan Zarif, "Uluslararası toplum, Gazze savaşını sona erdirmek için bizi itidalli davranmaya çağırdı ancak ateşkes anlaşması vaadi hiçbir zaman gerçekleşmedi." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Renault Logosunun Anlamı Nedir?
Renault Logosunun Anlamı Nedir?

Söz konusu otomobil olduğunda Renault, mutlaka aklımıza gelen markalar arasındadır. Logosu ise kendisi ise akıllarımıza kazınmıştır. Peki bu logonun anlamı nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu