USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Irak ve Suriye'de toplam 15 terörist etkisiz hale getirildi

Türk silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK/YPG'li teröristi düzenlediği operasyonlarla etkisiz hale getirdi.

Irak ve Suriye'de toplam 15 terörist etkisiz hale getirildi
19-07-2024 15:48
Google News
Türk ÖZETİ| silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK/YPG'li teröristi düzenlediği operasyonlarla etkisiz hale getirdi.Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı'nın X platformundan yapılan duyuruda "Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 10 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!" denildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
2006'da Coca Cola'nın Sırrı Pepsi'ye mi Satıldı?
2006'da Coca Cola'nın Sırrı Pepsi'ye mi Satıldı?

2006’da sektörler arası rekabette birçok şirkete ders verecek nitelikte, adil bir rekabet gösterisine şahit olduk. İki ezeli rakip olan Coca Cola ve Pepsi arasında yaşanan bu durum, mahkemeye kadar taşındı. Sebebi ise Coca Cola’nın sırlarının ifşa edilmesiydi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu