USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Irak plakalı lüks cipe düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 5'e çıktı

Mardin'in Artuklu ilçesinde hareket halindeki Irak plakalı cipe düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmed Jalaladeen İbrahim de kurtarılamadı. Ölü sayısı 5'e çıkarken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Irak plakalı lüks cipe düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 5'e çıktı
19-01-2023 21:18
Google News

Artuklu-Nusaybin ÖZETİ| kara yolunun Yeniköy mevkisinde yabancı plakalı bir araca henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı. Saldırıda ilk etapta 3 kişinin öldüğü, 2 kişininse yaralandığı açıklandı. Gündüz saatlerinde yaralı olan kişiler de peş peşe hayatını kaybetti. Böylece feci olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e çıktı.

IRAK'TA DEFNEDİLECEKLER

Hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edilip Irak'a götürülecek. Ölenlerin yakınlarının hastanedeki bekleyişi sürüyor.

Irak plakalı cipe saldırıda ölü sayısı 5'e çıktı

ŞÜPHELİLER KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Olayla ilgili gözaltına alınan M.Ş., F.A., A.Y. ve A.K.'nin, emniyetteki işlemleri devam ediyor. Haklarındaki iddiaları reddettikleri belirtilen şüphelilerin, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarından tespit edildikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin adreslerinde de aramalar yapılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel Şehir Hastanesi Artuklu Elazığ Irak 3. Sayfa Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Nikola Tesla Akıllı Telefonları Tahmin mi Etmişti?
Nikola Tesla Akıllı Telefonları Tahmin mi Etmişti?

Mühendislik denince akla ilk gelen isim olan Nikola Tesla, yine şaşırtmayacak bir şeyi önceden öngörmüş olabilir mi? Evet, bu kez de akıllı telefonlar!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu