USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

iPhone SE 4 ile İlgili Bomba İddia: Orta Segment Karışacak!

Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın bomba bir çalışma yaptığını iddia etti. İddiaya göre Apple, gelecek yıl duyuracağı orta segment telefonu iPhone SE 4'e Apple Intelligence'ı dahil edecek.

iPhone SE 4 ile İlgili Bomba İddia: Orta Segment Karışacak!
12-08-2024 09:07
Google News

Bloomberg'den ÖZETİ| Mark Gurman, ABD merkezli teknoloji devi Apple ile ilgili bomba bir açıklama yaptı. Eğer bu açıklama gerçeği yansıtıyorsa Apple, akıllı telefon dünyasında dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor diyebiliriz.

Apple bir süredir, uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalışıyor. Evet, iPhone SE 4'ten bahsediyoruz. İşte Mark Gurman, bu akıllı telefonda Apple Intelligence özelliklerinin bulunacağını iddia etti. Yani Apple, 2025'in başında duyurmasını beklediğimiz uygun fiyatlı iPhone'a yapay zekâ dopingi uygulayacak. 

Orta segmentte işler karışır

iPhone SE 4 yapay zekâ bulunacak

SE serisi iPhone modelleri, Apple'ın orta segment cihazları olarak nitelendiriliyor. Hâl böyle olunca iPhone SE 4, orta segment akıllı telefon sektöründe dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Zira piyasadaki orta segment Android telefonların çoğunda yapay zekâ bulunmuyor. Apple, yapay zekâya ilgisi olan tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracaktır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 için tarih ortaya çıktı!
Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 için tarih ortaya çıktı!

Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 2025'te tanıtılacak. Standartların dışına çıkan şirket, her yıl yeni model duyurmaktan vazgeçti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu