USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

iPhone kullanıcıları iOS 17 ile nelere kavuşuyor?

iPhone kullanıcıları için yeni duyurulan iOS 17 bazı yenilikleri de beraberinde getiriyor. Peki hangi kullanıcılara sunulacak, bu güncelleme neler getiriyor?

iPhone kullanıcıları iOS 17 ile nelere kavuşuyor?
06-06-2023 11:37
Google News

Apple, ÖZETİ| Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) 2023'ü düzenledi. Etkinlikte dikkat çeken başlıklarden bir diğeri de iOS 17 oldu. iPhone'lara gelecek yenilikleri de duyuran Apple, bu kapsamda iPhone'ları daha 'pratik ve hızlı' hale getireceğini vurguluyor. Peki, iOS 17 neler getiriyor?

iOS 17 İLE SUNULACAKLAR

Genel anlamda kişiselleştirme ve daha pratik bir kullanım sunmaya odaklanan Apple, iOS 17 ile kilit ekranında yeni kişi görünümü, Mesajlar uygulamasında sticker, check-in yapma, sesli mesajları yazıya dökme, canlı stickerlar, gelişmiş otomatik tamamlama, FaceTime'ta mesaj ekleme, fotoğraflarda evcil hayvan albümleri, Bul öğe paylaşımı yanı sıra Hey Siri yerine yalnızca Siri komutu verebilme, StandBy ile iPhone'u baş ucu saati olarak kullanma sunuluyor. 

Apple NameDrop ile iPhone'lar arası kişi bilgilerini paylaşmayı sağlayacakken, Journal ile yeni günlük tutma uygulaması sunuluyor.  Google Maps tarafında bir süredir sunulan çevrim dışı haritaları da yeni iOS 17 ile iPhone kullanıcıları karşılıyor.

iOS 17 alacak iPhone modelleri ise şu şekilde:

iPhone 14 Pro MaxiPhone 14 ProiPhone 14 PlusiPhone 14iPhone 13 Pro MaxiPhone 13 ProiPhone 13iPhone 13 MiniiPhone 12 Pro MaxiPhone 12 Pro iPhone 12iPhone 12 MiniiPhone 11 Pro MaxiPhone 11 ProiPhone 11iPhone SE 3iPhone SE 2iPhone XsiPhone Xs MaxiPhone XR
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Eğitmenini Yaralayıp Sirkten Kaçan Fil Tyke'nin Hikâyesi
Eğitmenini Yaralayıp Sirkten Kaçan Fil Tyke'nin Hikâyesi

Sirkler, karşıdan bakıldığında eğlence mekânları olarak gözükse de aslında arka planlarında büyük trajediler yatıyor. Tyke isimli bir fil de sirklerde insanları eğlendirmesi için eğitilen ve bu uğurda hayatını kaybeden hayvanlardan biri.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu