USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

iOS 18 Beta 4 güncellemesi yeniden yayınlandı!

Apple'ın geliştiriciler için test amaçlı sunduğu iOS / iPadOS 18 Beta 4 güncellemesi yeniden yayınlandı. Sürümler arasındaki fark bilinmiyor.

iOS 18 Beta 4 güncellemesi yeniden yayınlandı!
27-07-2024 07:08
Google News

Apple'ın, ÖZETİ| geliştiriciler için sunduğu iOS / iPadOS 18 Beta 4 güncellemesi yeniden yayınlandı ve sürüm numarasını 22A5316j'den 22A5316k'ya yükseltildi. İki Beta 4 sürümü arasındaki farklar henüz net değil ama şu andan itibaren geliştiriciler yeni güncellemeyi almaya başladı.

iOS / iPadOS 18 Beta 4 güncellemesi yeniden yayınlandı: Sürüm numarası 22A5316k'ya yükseldi

Kayıtlı bir geliştiriciyseniz, “Ayarlar” uygulamasını açıp, “Yazılım Güncelleme” bölümüne gidin ve “Beta Güncellemeleri” seçeneğine tıklayın. Sonra iOS 18 / iPadOS 18 geliştirici beta ayarlarını seçin. Tabii ki, bu işlemi gerçekleştirmek için geliştirici hesabınıza bağlı bir Apple ID'nizin olması gerekiyor.

ios-18-beta-4-guncellemesi-yeniden-yayinlandi

iOS / iPadOS 18 beta 4 güncellemesi ile gelen yenilikler:

CarPlay duvar kağıtları: Apple, CarPlay için iPhone'a benzer şekilde açık ve koyu mod olmak üzere iki tür duvar kağıdı eklendi.

Carplay duvar kağıtları

Ayarlar: iCloud ayarlarına erişmek artık çok daha kolay. iCloud seçeneğini App Store, Game Center ve Wallet ile birlikte bulabileceksiniz.

Kamera kontrolü: Kamera ayarlarında, “Ayarları Koru” altında yeni bir “Kontrol Menüsü” var. Bu özellik, kamera uygulamasını kullanırken önceki kamera araçlarını hatırlıyor.

Gizli klasör: Uygulama kütüphanesindeki gizli klasör tasarımı değişti. Artık göz simgesi yerine boş bir uygulama kutusu görünüyor, böylece daha az dikkat çekiyor.

Koyu açık mod simgesi

Koyu / açık mod simgesi: “Otomatik” ayarını etkinleştirdiğinizde, simgeler iPhone'un sistem rengi ayarlarıyla senkronize oluyor. Yani, koyu modda mı çalışıyorsunuz? Simgeler de koyu modda.

ios-18-beta-4-guncellemesi-yeniden-yayinlandi

Hisse simgesi: Hisse uygulamasının simgesi yenilenmiş. Çizgiler daha yumuşak ve simgenin alt kısmında artık beyaz bir sis yok.

Hisse senedi

iPhone yansıtma: Bu özellik aslında macOS 15 Sequoia için ama yine de bahsetmeye değer. macOS Sequoia Beta 4'te iPhone yansıtma kullanıldığında, iPhone penceresinin boyutunu Mac ekranında değiştirebiliyorsunuz.

Kontrol merkezi: Kontrol merkezine yeni bir Bluetooth geçiş düğmesi eklendi ama henüz kullanılamıyor. Ayrıca sessiz mod / sessiz geçiş ve erişilebilirlik göz aynalama seçenekleri de eklendi. Bu arada, iOS 18 Beta 4 güncellemesi, “Müzik Kontrol Merkezini Aç” seçeneğini kaldırmış.

AssistiveTouch: AssistiveTouch'a Siri'ye Yaz ve Apple Watch aynalama seçenekleri eklendi.

Apple Intelligence: Apple, Apple Intelligence özelliklerinin daha fazla geleceğini belirten kodlarda birçok kez bu özelliğe atıf yapmış. Yani, gelecekte daha akıllı özellikler bizi bekliyor.

iOS 18 Beta'da, hayat kurtaracak gizli özellik keşfedildi!

iOS 18 Beta'da, hayat kurtaracak gizli özellik keşfedildi!

Bu hafta itibarıyla Apple iPhone kullanıcılarına sunulan iOS 18 Açık Beta, henüz sizin dahi keşfetmemiş olabileceğiniz bir özellik içeriyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce güncelleme neden tekrar yayınlandı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Series 10'un Uyku Apnesi Tespit Özelliği Yolda!
Apple Watch Series 10'un Uyku Apnesi Tespit Özelliği Yolda!

Apple Watch Series 10'un yeni özelliği, uyku apnesini tespit edebilecek. Cihaz, gelişmiş EKG sensörü ve daha büyük ekran sunacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu