USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Instagram'da Amazon'dan Ürün Satın Alabileceksiniz - Webtekno

Amazon ile Meta arasında önemli bir iş birliği yapıldı. Bu iş birliği ile kullanıcılar, Facebook ve Instagram'da gördükleri bir ürünü uygulamadan çıkmadan Amazon'dan sipariş verebilecekler. Yani Amazon hesabınızda kredi kartınız ve adresiniz kayıtlıysa Instagram ya da Faceb

Instagram'da Amazon'dan Ürün Satın Alabileceksiniz - Webtekno
10-11-2023 11:02
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler e-ticaret platformlarından Amazon ile sosyal medya devi Meta arasında ilginç ve bir o kadar da etkileyici bir iş birliği yapıldı. Kullanıcılar, bu iş birliği kapsamında Instagram veya Facebook'ta dolaşırken, Amazon'da satılan ürünleri tek bir dokunuşla satın alabilecekler. Kulağa ilginç geldiğinin farkındayız.

Instagram ve Facebook'ta dolaşırken sık sık reklam görürsünüz. Gösterilen reklamlar arasında Amazon da yer alır. Ancak burada gördüğünüz reklamdaki ürünü satın almak istediğinizde, Instagram veya Facebook'tan çıkıp, Amazon uygulamasına ulaşmanız gerekir. İşte dev şirketler arasındaki iş birliği, bu durumu ortadan kaldırıyor. Artık Facebook ve Instagram'da gördüğünüz ürünü, Amazon uygulaması ile uğraşmadan satın alabileceksiniz.

Kullanıcıların yaşayacakları deneyim böyle görünecek: