USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Instagram Hesapları Durup Dururken Kapanmaya Başladı

Instagram algoritmasında yaşanan bir sorun, hesapların durup dururken kapatılmasına yol açıyor. Instagram patronu Adam Mosseri bile bu durumdan etkilenmiş durumda.

Instagram Hesapları Durup Dururken Kapanmaya Başladı
10-10-2024 13:42
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrim içi fotoğraf ve video paylaşımlarından Instagram, dikkat çekici bir sorunla karşı karşıya. Paylaşılan bilgilere göre bazı kullanıcıların Instagram ve Threads hesapları, ortada hiçbir sebep yokken kapatıldı. Üstelik Instagram patronu Adam Mosseri bile bu durumdan etkilendi.

Instagram algoritmasında kaynaklanan sorun, kullanıcıların çeşitli nedenlerle hesaplarının kapatılmasına yol açıyor gibi görünüyor. Zira bazı kullanıcılar, Instagram'ın kendilerini çocuk olarak görmeye başladıklarını, kimlik doğrulamasını da kabul ettiremediklerini, hâl böyle olunca hesaplarının kapatıldığını söylüyorlar ki Adam Mosseri de bu durumdan muzdarip. Bazı kullanıcılar ise yaptıkları paylaşımlarda bulunan bağlantılar nedeniyle hesaplarından olmuş durumdalar.

Instagram, çözüm için uğraşıyor

Instagram hesap kapatıyor

Bizzat Adam Mosseri tarafından yapılan açıklamaya göre Instagram geliştiricileri, yaşanan sorunu tespit etmiş durumdalar. Sorunun çözümü için de çalışmalar başladı. Ancak bu can sıkıcı sürecin ne zaman sona ereceğine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung’un Rakibi Apple’ı Resmen Gafil Avladığı Kampanya
Samsung’un Rakibi Apple’ı Resmen Gafil Avladığı Kampanya

Apple ve Samsung’un arasındaki rekabet teknoloji dünyasına renk katan ve herkesin dikkatini çeken bir konu. Bu içerikte, Samsung’un, Apple’ın Malezya’daki ilk mağazasının açılışında yaptığı hamleyle nasıl sahne ışığını Apple’ın üstünden alarak kendine yönelttiğ

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu