USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Instagram’da Kullanıcı Adını Paylaşmanın Yeni Yolu: Profil Kartı

Instagram, kullanıcıların hesap bilgilerini daha etkili bir şekilde paylaşmasını sağlayan dijital profil kartı özelliğini duyurdu.

Instagram’da Kullanıcı Adını Paylaşmanın Yeni Yolu: Profil Kartı
15-10-2024 23:42
Google News

Instagram, ÖZETİ| kullanıcılarının hesaplarını paylaşma biçiminde önemli bir yenilik sunuyor. Artık kullanıcılar hesap bilgilerini içeren dijital bir profil kartı ile arkadaşlarına ulaşabiliyor olacak. İki taraflı bir tasarıma sahip olan bu profil kartı, kullanıcıların fotoğraflarını, biyografilerini ve QR kodunu bir araya getirerek hesap bilgilerine hızlı erişim imkanı tanıyor.

Kullanıcılar, profil kartlarını kişiselleştirerek kendi bağlantılarını ekleyebilir ve istedikleri bir şarkıyı da seçebilir. Ayrıca profil kartının arka plan resmini değiştirme seçeneği ile kartı adeta bir dijital kartvizit haline getirmek mümkün olacak gibi. 

Yeni özellik ile hesap tanıtımı kolaylaşıyor

instagram

Profil kartını oluşturduktan sonra, kullanıcılar arkadaşlarıyla kolayca paylaşabilir veya diğer sosyal medya platformlarında yayınlayabiliyor olacak. Instagram’ın yeni profil kartı özelliği, hesap paylaşımını daha eğlenceli hale getireceğe benziyor.

Yeni profil kartı özelliği kullanıcıların ilgi alanlarını ve kişisel bilgilerini daha görünür hale getirirken içerik üreticileri için işbirliği ve iletişim kurma sürecini de kolaylaştırıyor. Hesapları daha pratik bir şekilde tanıtma imkanı sunan bu özellik bir yandan da sosyal medya etkileşimlerini zenginleştireceğe benziyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye 2026'da uzay konferansına ev sahipliği yapacak
Türkiye 2026'da uzay konferansına ev sahipliği yapacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2026 yılında Uluslararası Uzay Kongresi'ne Türkiye'nin Antalya'da ev sahipliği yapacağını duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu