USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İngilizler duyurdu! Mourinho, Pep'in orta sahasını istiyor

Tüm Spor - Fenerbahçe, Pep Guardiola'nın takımı Manchester City'de forma giyen Hırvat orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'i istiyor.

İngilizler duyurdu! Mourinho, Pep'in orta sahasını istiyor
28-07-2024 18:37
Google News

Son ÖZETİ| olarak Faslı golcü Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvadı.

The Sun'da yer alan habere göre, Sarı lacivertliler, Manchester City'de forma giyen Mateo Kovacic'i kadrosuna katmak istiyor. 



KİRALAMA TEKLİFİ


Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun oyuncuyu takımda çok görmek istediği belirtilen haberde, sarı lacivertlilerin oyuncu için City'nin kapısını kiralama teklifi ile çalacağı aktarıldı. 

Kariyerinde Real Madrid ve Chelsea gibi takımların formasını da giyen 30 yaşındaki yıldız futbolcu, 2023/24 sezonunun başında Manchester City'ye transfer olmuş ve İngiliz ekibinin formasıyla toplamda çıktığı 46 karşılaşmada 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?

Günümüzün en gelişmiş dijital kameraları her geçen gün daha da yüksek çözünürlük sunuyor. 12, 48 hatta 108 megapiksel kameralarla donatılmış akıllı telefonlar cebimizde taşınıyor. Ancak bir an için insan gözünün de bir dijital kamera olduğunu hayal edin. Acaba insan göz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu