USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İngiliz basınından ilginç iddia! Altay Bayındır ve Erik Ten Hag...

Tüm Spor - Manchester United'da Erik Ten Hag'ın durumu belirsizliğini korurken, milli kaleci Altay Bayındır hakkında da bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınından ilginç iddia! Altay Bayındır ve Erik Ten Hag...
11-10-2024 18:42
Google News

Aldığı ÖZETİ| sonuçlarla Manchester United'daki geleceği tartışılan Hollandalı teknik adam Erik ten Hag'ın Altay Bayındır ile kötü ilişkisi haber konusu oldu.

Altay forma şansı bulmakta zorlandı

Manchester United, başarılı file bekçisini Fenerbahçe'den 5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Ancak ay yıldızlı kaleci Andre Onana'nın gerisinde kaldı ve forma şansı bulmakta zorlandı. 1 yılı aşkın süredir Manchester United forması giyen Altay, sadece İngiltere Lig Kupası ve FA Cup'ta 1'er maça çıkabildi.

Erik Ten Hag, Altay'la iki hafta görüşmedi

Football Insider'ın aktardığı habere göre Erik ten Hag, Altay Bayındır'ın transferinin ardından iki hafta boyunca milli kaleciyle görüşmedi.

Futbolcuları olumsuz etkiledi

Tecrübeli file bekçisi, iddiaya göre bu süreçte sadece kaleci antrenörleriyle vakit geçirdi. Erik Ten Hag'ın Altay Bayındır'a karşı tutumunun kadrodaki birçok futbolcuyu da olumsuz etkilediği vurgulandı.

Yıldız isimler, Erik Ten Hag'a inancını yitirdi

Haberde takımın bazı yıldız isimlerinin de Erik Ten Hag'a inançlarını yitirdikleri ve Hollandalı teknik adamın da futbolculara yönelik tavırlarında sorunlar olduğu detayı da verildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
1936'da İcat Edilen Suyla Çalışan Bilgisayar
1936'da İcat Edilen Suyla Çalışan Bilgisayar

Modern bilgisayarlar yokken günümüzden çok önce, 1936’da “suyla” çalışan bir bilgisayar üretildiğini söylesek muhtemelen bize inanmazdınız değil mi? Ama böyle bir şey var!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu