USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İKSV Alt Kat'tan 6 yeni atölye

KSV Alt Kat tarafından hazırlanan “Sanatta Oluşturıcı Bakışlar” programında, farklı disiplinlerden 6 sanatçının hazırladığı atölyeler gençlerle buluşuyor. 16-25 yaş arasındaki gençlere yönelik program için başvurular açıldı.

İKSV Alt Kat'tan 6 yeni atölye
10-04-2023 19:28
Google News

Nisan-Haziranve ÖZETİ| Eylül-Kasım aylarında İKSV Alt Kat’ta Paribu desteğiyleyapılacakatölyelerde gençler, farklı disiplinlerde sanatsal üretimsüreçlerini deneyimleyecek. 16-25 yaş arasındaki gençlereyönelik program için başvurular açıldı.

İKSVAlt Kat tarafından hazırlanan “Sanatta OluşturıcıBakışlar” programında, farklı disiplinlerden 6sanatçının hazırladığı atölyeler gençlerle buluşuyor.Her biri 4 hafta sürecek atölyelerde gençler; TanTunçağ ile elektronik müziğin tarihi, yapısı ve üretimteknikleri, Gökçe Uygun ile ses tasarımı vesahne uygulamaları, Gökalp Gönen ile stop-motionanimasyon film üretimi, Can Memişoğulları ileses ve görsel kodlama, Selda Taşkın ile filmkurgusu ve Alper Aydın ile arazi sanatı ve güncelsanat çalışmalarında bir araya gelecek.

16-25 yaşgrubuna yönelik hazırlanan “Sanatta OluşturıcıBakışlar” atölye programına katılmak isteyengençler her atölye özelinde, ilgili formları doldurarak başvuruyapabilecekler.

Programdayer alan 6 atölyeye, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın(TOG) işbirliğiyle deprem bölgesinden İstanbul’a gelenveya deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan gençlerinkatılımı da teşvik edilecek.

İKSVAlt Kat’ta gerçekleştirilecek 4 atölyeye İstanbul’dan katılımmümkün olurken, çevrimiçi gerçekleştirilecek 2 atölyeye farklışehirlerden de katılım sağlanabilecek.

19-21yaş grubunayönelik hazırlanan ve yürütücülüğünü müzisyen TanTunçağ’ın üstlendiği ilkatölyeye katılımiçin https://forms.gle/swq5UPNNuvFcjVVy8 linkindeyer alan formun doldurulması gerekiyor.

26 Nisan Çarşamba günübaşlayacak ve 4 hafta sürecek atölye için sonbaşvuru tarihi 17 Nisan.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı
Galaxy Ring'in yeni detayları sızdırıldı! Seçenekler arttı

Samsung Galaxy Ring ile ilgili önemli bir detay sızdırıldı. Daha büyük boyutlar ve daha uzun batarya ömrü sunabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu