USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İkinci el araba alıp satacaklar dikkat! Yürürlüğe girdi! E-devlet detayı

Kazaya karışan araçlara ilişkin düzenlenen eksper raporları artık e-Devlet üzerinden görülebilecek. Böylece hem eksper atama işlemleri hem de eksper raporlarının görüntülenmesi işlemleri e-Devlet üzerinden yapılacak.

İkinci el araba alıp satacaklar dikkat! Yürürlüğe girdi! E-devlet detayı
24-07-2024 13:43
Google News
Kazaya ÖZETİ| karışan araçlara ilişkin düzenlenen eksper raporları artık e-Devlet üzerinden görülebilecek. Böylece hem eksper atama işlemleri hem de eksper raporlarının görüntülenmesi işlemleri e-Devlet üzerinden yapılacak.Abone ol

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği, eksper raporlarının artık e-devlet üzerinden görüntülenebildiğini duyurdu. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren gelişmeyle birlikte düzenlenen raporlar e-Devlet üzerinden anlık olarak takip edilecek.

Uygulama devreye alındı

TÜSED tarafından yapılan açıklamada, "Hak sahibi ve/veya vekillerinin ekspertiz rapor örneğinin eksperlerden taleplerine ilişkin İcra Komitemiz ilgili merciler nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş, hak sahibi ve/veya vekillerinin raporlara kolayca ulaşımı temin edilmiştir" denilirken uygulamanın 10 Temmuz'da yürürlüğe girdiği hatırlatıldı.

Söz konusu uygulamanın gerçek kişilere ilişkin Trafik ve Kasko sigortalarında düzenlenen eksper raporları e-Devlet üzerinden görüntülenebileceği kaydedilirken, "Bu çerçevede hem eksper atama işlemleri hem de eksper raporlarının görüntülenmesi işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. Sigortalılar, söz konusu uygulamaya e-Devlet üzerinden Trafik ve Kasko Eksper Raporları Sorgulama adımı takip edilerek ulaşabilmektedir" bilgisi paylaşıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bükülebilen İşlemci Geliştirildi
Bükülebilen İşlemci Geliştirildi

Pragmatic isimli bir firma, bükülebilen bir işlemci geliştirmeyi başardı. Geleneksel işlemcilerden oldukça farklı yapıda olan bükülebilir işlemci, giyilebilir teknolojik ürünler için önemli olacak gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu