USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Semih Çelik’in sırtındaki çantanın sırrı çözüldü!

Ayşenur Halil'i ve İkbal Uzuner'in öldüren ardından surlardan atlayan Semih Çelik'in siyah sırt çantası dikkatlerden kaçmadı. O çanta ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.

İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’i katletmişti! Semih Çelik’in sırtındaki çantanın sırrı çözüldü!
10-10-2024 15:18
Google News
Ayşenur ÖZETİ| Halil'i ve İkbal Uzuner'in öldüren ardından surlardan atlayan Semih Çelik'in siyah sırt çantası dikkatlerden kaçmadı. O çanta ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.Abone ol

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz hafta işlenen çifte cinayet, gündemi sarstı. 19 yaşındaki Semih Çelik önce evine çağırdığı kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürdü ardından ayrıldığı eski kız arkadaşı İkbal Uzuner'i Edirnekapı Surları'na çağırdı.

Burada Semih Çelik İkbal Uzuner'i canice öldürüp surlardan aşağı atladı. 

Konuyla ilgili Sabah gazetesinin elde ettiği güvenlik kamera görüntülerinde görüldüğü üzere Semih Çelik'in yanında bir siyah çantası vardı. Herkes,  çantada neler olduğunu merak etmeye başladı.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre iddiaya göre o çantanın içerisinde Semih Çelik'in kasaplık yaptığı dönemde kullandığı ve sürekli odasında sakladığı bıçak seti vardı.

Çelik'in babası emniyete verdiği ifadesinde; "Kasapta çalışırken aldığı bıçakları odasında tutardı. Bize dokunmak istediğimiz de ise sinirlenip dokunmamıza izin vermezdi" demişti. 

Yine iddiaya göre Sabah  gazetesinin ulaştığı görüntülerde de yer alan siyah çantanın içerisinde sadece bıçak seti değil olayda kullandığı urgan da bulunuyordu. Çelik'in olay yerine bu malzemelerle gitmiş olması cinayeti daha önceden planlamış olabileceği iddialarını da oldukça güçlendirdi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. Soruşturma kapsamında gençlerin kullandığı dijital materyallerin inceleme altına alındığı bildirildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung’un Rakibi Apple’ı Resmen Gafil Avladığı Kampanya
Samsung’un Rakibi Apple’ı Resmen Gafil Avladığı Kampanya

Apple ve Samsung’un arasındaki rekabet teknoloji dünyasına renk katan ve herkesin dikkatini çeken bir konu. Bu içerikte, Samsung’un, Apple’ın Malezya’daki ilk mağazasının açılışında yaptığı hamleyle nasıl sahne ışığını Apple’ın üstünden alarak kendine yönelttiğ

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu