USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İddialar yalanlandı! Suudi bakanın böyle bir ifadesi olmadı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada paylaşılan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan'la ilgili iddiaları yalanladı.

İddialar yalanlandı! Suudi bakanın böyle bir ifadesi olmadı
29-07-2024 17:37
Google News

İletişim ÖZETİ| Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada yer alan "Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı, 'Türkiye ve İsrail arasındaki diplomatik gerilimde İsrail’i daha mantıklı ve uyumlu buluyoruz' dedi.'' iddialarını yalanladı.

Yapılan açıklamada şu ifaelere yer verildi;

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı, 'Türkiye ve İsrail arasındaki diplomatik gerilimde İsrail’i daha mantıklı ve uyumlu buluyoruz' dedi." iddiası doğru değildir.

Yapılan incelemeler sonucunda, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud'un ülke medyası veya uluslararası basına yansıyan iddia edildiği gibi bir açıklamasının olmadığı belirlenmiştir.

Ayrıca Suudi Arabistan resmi kaynaklarından edinilen bilgiye göre de Faisal bin Farhan'ın böyle bir açıklaması olmamıştır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HONOR Magic 7 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı
HONOR Magic 7 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı

HONOR'un yeni amiral gemisi telefonu Magic 7 Pro, kanlı canlı görüntülendi. Tasarım konusunda pek değişiklik olmayacağı görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu