USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

İddia: Sony, PlayStation 6 İçin PS5 Pro'dan Vazgeçti

Sony'nin geleceğe yönelik planlarıyla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İddialara göre Sony, PlayStation 5 Pro ve Slim'den vazgeçip, PlayStation 6'ya yöneldi. Ayrıca yeni konsolun ne zaman çıkacağı da kabataslak ortaya çıkmış durumda.

İddia: Sony, PlayStation 6 İçin PS5 Pro'dan Vazgeçti
14-03-2023 17:48
Google News

Japonya ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Sony'nin oyun konsolu PlayStation ile ilgili bazı planları iddia kapsamında sızdırıldı. Konuya aşina kaynaklara dayandırılan iddialara göre şirket, PlayStation 6 için hazırlıklara başlamış durumda. Üstelik Sony'nin bu uğurda PlayStation 5 Pro ve PlayStation 5 Slim gibi modellerden vazgeçtiği iddia ediliyor.

Sony ile ilgili iddialar ciddi anlamda kafa karıştırıcı. Zira şirket, uzunca bir süredir özellikle de PlayStation 5 Pro ile gündemdeydi. Hatta bu konsolun 2023'ün sonu veya en geç 2024'ün ilk aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak gelen son iddialar, Sony'nin PlayStation 6 için bu modelden vazgeçtiğini gözler önüne seriyor. 

İşin daha da ilginç tarafı, PlayStation 6'nın çıkış tarihi ortaya çıktı sayılır

PlayStation 6

*Konsept tasarım.

Sektör kaynaklarının yaygın inanışlarına göre PlayStation 6, 2028 yılından önce piyasaya sürülmeyecek. Yani oyuncular, en az 5 yıl daha yeni konsolu bekleyecekler. İşte bu büyük boşluk, aslında PlayStation 5 Pro veya nispeten uygun fiyatlı olması beklenen PlayStation 5 Slim ile çok rahat bir şekilde doldurulabilirdi. Gelen son haberler, Sony'nin tüm bunlardan vazgeçmiş olabileceğini düşündürüyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Su Sesi Neden Tuvalet İhtiyacını Doğurur?
Su Sesi Neden Tuvalet İhtiyacını Doğurur?

Su sesi duyunca tuvalet ihtiyacı gelmeyen kişi çok azdır. Özellikle uyku sırasında yapılan bu “eşek şakası” pek çok insanın uykularını bölmüş bile olabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu