USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: PKK artık bitme noktasına geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sadece terörle değil aynı zamanda terörizmle de mücadele ediyoruz. Terör örgütü PKK artık bitme noktasına geldi." dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: PKK artık bitme noktasına geldi
26-07-2023 14:52
Google News
İçişleri ÖZETİ| Bakanı Ali Yerlikaya, "Sadece terörle değil aynı zamanda terörizmle de mücadele ediyoruz. Terör örgütü PKK artık bitme noktasına geldi." dedi.Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, A Haber canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Önceliklerinin terörle mücadele olduğunu belirten Yerlikaya, "Bakanlığımız yıllardan beri gerek bölücü terör örgütü gerek FETÖ gerek sol ve dini istismar eden tüm terör örgütleriyle dört koldan mücadele ediyor." dedi.

"Terör örgütü PKK'nın artık bitme noktasına geldiğini söylemeliyim"

Bölücü terör örgütüyle mücadelede 21 yılda gelinen noktada örgütün en çaresiz durumda olduğunu söyleyen Yerlikaya, şunları söyledi:

"Göreve ilk başladığım günden itibaren başta Hakkari Yüksekova, Van, Diyarbakır illerimizi ziyaret ettim. Aynı zamanda Cudi ve Tendürek'teki askeri üslerimizi ziyaret ettim. Gördüğüm şey şu terörle mücadelemizdeki kararlılığımız sahada teknolojik donanımı tecrübesi en üst noktada olan bir Jandarmamız askerimiz ve polisimizin olduğu noktasında. İki ay oldu ben göreve geleli. Bölücü terör örgütüne yönelik 478 şehir operasyonu icra ettik. Bu operasyonlarda 740 şahıs gözaltına alındı. Terör örgütü PKK'nın artık bitme noktasına geldiğini söylemeliyim."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu