USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Icardi için resmi açıklama! 'Dönmesi sürpriz olmaz'

Tüm Spor - Mauro Icardi'nin menajeri Letterio Pino, yıldız oyuncunun geleceği hakkında konuştu. Letterio Pino, Icardi'nin İtalya'ya dönmesinin sürpriz olmayacağını söyledi.

Icardi için resmi açıklama! 'Dönmesi sürpriz olmaz'
14-10-2024 21:47
Google News

Son ÖZETİ| haftalarda performansı eleştirilen ve adı sıklıkla transfer haberleriyle gündeme gelen Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Milli takım arasında ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi'nin menajeri Letterio Pino, yıldız oyuncunun geleceği hakkında İtalya'da açıklamalarda bulundu.

"O DA KULÜBÜ ÇOK SEVİYOR"

TuttoMercatoWeb'e konuşan Pino, "Mauro Icardi, Galatasaray'da çok goller attı ve asistler yaptı. İstatistiklere bakabilirsiniz. Taraftar onu çok sevdi. O da kulübü çok seviyor." dedi.

"DÖNMESİ SÜRPRİZ OLMAZ"

Mauro Icardi'nin ayrılık konusu için açık kapı bırakan Pino, "Icardi'nin İtalya'ya dönmesi sürpriz olmaz. Hiçbir şey imkansız değil, İtalya'yı seviyor. Ancak kim böyle bir sevgiyi bırakıp gitmek ister? Taraftarın bu sevgisinden vazgeçmek çok zor. Diğer takımların taraftarları bile seviyor!" şeklinde konuştu.

"OKAN BURUK ICARDİ'Yİ ARADI"

Letterio Pino, Icardi'nin Osimhen transferi için fikrini söylediğini açıkladı. Pino, "Okan Buruk, Icardi'yi aramış ve böyle bir ihtimal olduğunu söylemiş. Mauro da, 'Hemen alalım' demiş. Çok iyi anlaşıyorlar. Şampiyonlar bir arada yaşayabilir." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adobe Max 2024 Tüm Duyurular
Adobe Max 2024 Tüm Duyurular

Adobe, her yıl önemli duyurular yaptığı Adobe Max etkinliğinde bu yıl yapay zekâ araçlarıyla dikkat çekti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu