USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Icardi attı sayılmadı! Galatasaray Konya'da yerlileriyle kazandı

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Tümosan Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Icardi attı sayılmadı! Galatasaray Konya'da yerlileriyle kazandı
16-08-2024 23:08
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'in 2. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-1 galip tamamladı. Karşılaşmada konuk takımın gollerini, 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile 59. dakikada Barış Alper Yılmaz attı. Konyaspor'un tek sayısını 45. dakikada Oğulcan Ülgün kaydetti.

Sarı-kırmızılı takımın 76. dakikada Mauro Icardi ile bulduğu bir gol, pozisyonun öncesinde Torreira'nın rakibine faul yaptığı gerekçesi ile değer kazanmadı.

Galatasaray bu sonuçla ligde oynadığı ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak puanını 6'ya çıkardı. Kendi seyircisi önünde ilk mağlubiyetini alan Konyaspor 3 puanda kaldı.

Galatasaray'ın Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantep FK ile oynaması gereken maç, Avrupa karşılaşmalarının olmasından dolayı TFF tarafından ileri tarihe ertelendi. Konyaspor ise gelecek hafta Bodrum FK deplasmanına gidecek.



OKAN BURUK'TAN 3 DEĞİŞİKLİK


Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bir önceki Hatayspor maçı 11'inden 3 değişiklikle karşılaşmaya başladı. Üst solunum yolundan enfeksiyon geçirdiği açıklanan Derrick Köhn'ün yanı sıra Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay bu maçın 11'inde yer almadı. Okan Buruk, bu oyuncuların yerine Kaan Ayhan, Gabriel Sara ve Kerem Aktürkoğlu'nu sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılılar müsabakaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Leo Dubois, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi 11'iyle başladı. Günay Güvenç, Elias Jelert, Metehan Baltacı, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Efe Akman, Yunus Akgün, Yusuf Demir ve Michy Batshuayi ise yedeklerde bekledi.



GABRİEL SARA İLK KEZ 11'DE BAŞLADI

Galatasaray'ın Norwich City'den kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Gabriel Sara da bu maçta ilk kez 11'de oynama şansı buldu. 25 yaşındaki orta saha Lucas Torreira'nın yanında orta sahada maça başladı.



DAVİNSON VE ZAHA KADRODA YOK

Galatasaray, Konyaspor deplasmanına 2 eksikle geldi. Sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan ve tedavisi süren Davinson Sanchez ile transfer görüşmelerini sürdürmek için izinli olan Wilfried Zaha kafileyle beraber Konya'ya getirilmedi.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türkiye'nin siber ordusu zararlı bağlantılara geçit vermiyor
Türkiye'nin siber ordusu zararlı bağlantılara geçit vermiyor

Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM) koordinasyonunda sektörel ve kurumsal Siber Olaylara Müdahale Ekipleri (SOME) tarafından 104 binden fazla zararlı bağlantı tespit edilerek, muhtemel siber saldırıların önüne geçildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu