USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İBB’ye 2 yeni müfettiş daha... 'Birilerinin zihniyetini unutmayalım diye paylaşıyoruz'

Türkiye deprem felaketiyle mücadele ederken İBB'ye 2 müfettiş daha gönderildiği ortaya çıktı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Rahatsız değiliz. Bu bilgiyi, ülke yasta ve felaket halindeyken dahi, birilerinin zihniyetini unutmayalım diye paylaşıyoruz dedi.

İBB’ye 2 yeni müfettiş daha... 'Birilerinin zihniyetini unutmayalım diye paylaşıyoruz'
09-02-2023 10:21
Google News

İBB ÖZETİ| yönetimi ve başkan Ekrem İmamoğlu son aylarda iktidar tarafından yoğun baskı altına altındayken bir gelişme yaşandı. Kahramanmaraş merkezli iki depremin 10 ilde yarattığı ağır yıkımla mücadele sürerken İBB’ye yeni bir inceleme için 2 müfettiş daha gönderildiği ortaya çıktı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İBB depremin yaralarını sarmaya çalışırken, dün itibariyle İBB’ye 2 yeni müfettiş daha gönderildi. 3,5 yıldır 100’den fazla müfettiş geldi zaten" dedi.

Ongun paylaşımının devamında şunları kaydetti:

"Rahatsız değiliz. Bu bilgiyi, ülke yasta ve felaket halindeyken dahi, birilerinin zihniyetini unutmayalım diye paylaşıyoruz."

İBB depremin yaralarını sarmaya çalışırken, dün itibariyle İBB’ye 2 yeni müfettiş daha gönderildi. 3,5 yıldır 100’den fazla müfettiş geldi zaten. Rahatsız değiliz. Bu bilgiyi, ülke yasta ve felaket halindeyken dahi, birilerinin zihniyetini unutmayalım diye paylaşıyoruz.

— Murat Ongun (@Mrt_Ongun) February 9, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google, Görev Çubuğunda Son Kullanılan Uygulamaları Gösterecek!
Google, Görev Çubuğunda Son Kullanılan Uygulamaları Gösterecek!

Google, Android tabletlerdeki görev çubuğunu güncelleyerek kullanıcıların en son kullandıkları uygulamalara hızlıca erişmesini sağlayacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu