USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İBB burs başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları açıklandı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından her yıl üniversite öğrencilerine verilen burslara başvurular 16 Ekim'de sona ermişti. Söz konusu başvuruların ardından adaylar gözleri sonuçlara çevrildi. Peki ,İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İBB bu

İBB burs başvurusu sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları açıklandı mı?
02-11-2022 19:18
Google News

İBB ÖZETİ| burs başvuru sonuçları için nefesler tutulmuş durumda. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl 75 bin üniversiteliye 4.500 TL destek vereceklerini açıklamasının ardından burs başvuruları 26 Eylül-16 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. İşte, burs başvuru sonuçları ile ilgili son durum.

KİMLER BAŞVURU YAPAMAYACAK?Açık öğretimde okuyan öğrencilerYurtdışında öğrenim gören öğrencilerÜcretli değişim programında bulunanlar25 yaşından büyüklerÖğrenim görüyorken yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlarYüz kızartıcı bir sebeple hüküm giyenlerYüksek lisans ve doktora öğrencileriİBB BURS BAŞVURUSU ŞARTLARI NELERDİR?Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmakÖğrencinin kendisinin veya ailesinin/anne-baba vefat durumunda yakınının İstanbul'da ikamet etmesi *Lisans veya ön lisans öğrencisi olmakNormal öğrenim süresinin içinde eğitimine devam ediyor olmakDevlet üniversitesinde okuyor olmak veya vakıf /özel üniversitede %100 burslu okuyor olmakAra ve son sınıf öğrencileri için yılsonu başarı notunun en az 100 üzerinden 53 ya da 4,00 üzerinden 2,00 olmasıGelir durumu açısından maddi desteğe ihtiyacı olmak.İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?İBB burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Ancak geçtiğimiz yıl burs başvuru sonuçları Kasım ayında erişime açılmıştı. Bu sene de İBB burs başvuru sonuçlarının Kasım ayının ikinci haftası erişime açılması bekleniyor. Adaylar sonuçları, gencuniversiteli.ibb.istanbul/ adresinden sorgulama yaparak öğrenebilecek.

İBB BURSU NE KADAR, KAÇ KİŞİYE VERİLECEK? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl 75 bin üniversiteliye 4.500 TL destek sağlayacakları duyurdu.

Haberler.com / Alp Eren Kahraman - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 Pro Max Batarya Testleri
iPhone 16 Pro Max Batarya Testleri

iPhone 16 Pro Max, batarya testlerine sokuldu. Sonuçlarda, cihazın rakiplerini geride bıraktığı ve pil ömrü konusunda en iyi telefonlardan biri olacağı görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu