USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hulusi Belgü: Hedefimiz Avrupa

Tüm Spor - Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, "Türkiye’de olimpik branşları belli bir yere taşımayı kendimize görev edindik. İlerleyen zamanlarda Avrupa’da da bir kupa getirmemiz lazım. Bundan sonra bizim hedefimiz Avrupa" dedi.

Hulusi Belgü: Hedefimiz Avrupa
16-10-2024 23:43
Google News

2024 ÖZETİ| Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçında Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Karşılaşmayı tribünden takip eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, duygularını İhlas Haber Ajansı (İHA) mikrofonuna paylaştı.

Çok mutlu olduklarını belirten Belgü, "Taraftarımız sevindiği zaman biz her zaman mutluyuz. Taraftarımızı bir kupayla sevindirmek, sezona kupayla başlamak çok önemli. Olimpik branşlara çok yatırım yapan bir kulübüz. Başkan Ali Koç, sponsorlarımız çok ciddi destekler veriyor. Biz büyük bir aileyiz. Eski yöneticilerimiz de bugün maçta bizimle beraberdi. Türkiye’de olimpik branşları belli bir yere taşımayı kendimize görev edindik. İlerleyen zamanlarda Avrupa’da da bir kupa getirmemiz lazım. Bundan sonra bizim hedefimiz Avrupa" ifadelerini kullandı.

"Hocamız çok hırslı, kendisini işine veren biri"

Hulusi Belgü, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Marco Fenoglio ile ilgili, "Hocamızla ben de yeni tanıştım. Çok gayretli, çok hırslı, saha kenarında da görmüşsünüzdür. Kendini çok iyi işine veren, aşırı çalışan-çalıştıran bir hoca. Taktik olarak bugün gördük, gayet yerinde değişiklikler yaptı. İnşallah sonuçlarını iyi bir şekilde alacağız" değerlendirmesinde bulundu.

"Eda kaptan Fenerbahçe'nin kendisi"

Takım kaptanı Eda Erdem'in kupa töreninde, şampiyonluk kupasının Liza Safronova'nın kaldırmasını istemesi üzerine Belgü, "Kaptan Eda çok önemli bir isim. Çok önemli bir karakter. Hakikaten çok şey katıyor Fenerbahçe’ye. Burada o kupayı almayıp, genç bir oyuncuya verdirtmesi çok hoştu. Ben de şaşırdım. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Eda kaptan Fenerbahçe’nin kendisi" şeklinde konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Joker 2'nin Ne Zaman Yayın Platformuna Geleceği Açıklandı
Joker 2'nin Ne Zaman Yayın Platformuna Geleceği Açıklandı

Yılın gişede en büyük hayal kırıklıklarından olan Joker: Folie à Deux, çok yakında yayın servislerinde olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu