USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hull City, Alanyaspor maçı öncesi basınla bir araya geldi

Tüm Spor - İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yarın deplasmanda Alanyaspor ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hull City, Alanyaspor maçı öncesi basınla bir araya geldi
10-10-2024 21:32
Google News

İngiltere ÖZETİ| Championship takımlarından Hull City, yarın saat 17.30'da deplasmanda Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Mücadele öncesi Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve oyunculardan Abdülkadir Ömür ve Doğukan Sinik basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geride kalan sezonda oyuncu satışından 30-35 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli elde ettiklerini hatırlatan Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, “Kulübe kazandırdığımız bu oyuncuları kısa sürede üst liglere satarak, iyi bir gelir elde ettik. Başkanımızın önderliğinde bu geliri tekrar takımı üst seviyeye taşımak için kullandık. Kazanç elde ettik ancak tekrar oyunculara yatırım yaptık. Hocamızla yaptığımız görüşmelerde hücum yapan takım kimliğine bürünmek istedik. Bu bir süreç, bu sürecin içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Tan Kesler: “Lige nasıl başladığınızın değil, nasıl bitireceğinizin önemli olduğunu düşünüyorum”

Yönetim olarak ilk hedefleriniz her zaman Premier Lig'de mücadele etmek olduğundan bahseden Keler, “Geçen seneye göre bu sene aslında daha kolay gözüküyor. Geçtiğimiz sezon 8 Premier Lig takımıyla mücadele ettik ve ligi 7. sırada bitirdik. Bu sene takımların kuvvetleri daha denk gözüküyor. Geçtiğimiz senelerde üst düzey kiralık oyuncularla devam ettiğimiz sürede içerisindeki hedeflerimiz aynı hedefler değil. Artık kulüpler elit oyuncuları kaybetmemeye çalışıyorlar. Başkanımız şöyle söyledi, biz oyuncu keşfedelim ve öyle gelişmeye çalışalım. Championship, uzun bir maraton içerisinde. Nasıl başladığınızın değil, nasıl bitireceğinizin daha önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“İngiltere'de her takım birbirini iyi tanıyor”

Tim Walter'ı seçerken nelere dikkat edildiği sorulması üzerine Tan Kesler, “Tim hocayı çok araştırdık. Başkanımızın son kararıyla böyle bir durum oldu. Biz kulübü satın aldığımızda 7 bin 500 taraftarı vardı. 5 bin adet de sezonluk bilet alan taraftar vardı. Geldiğimiz 2 sezonun ardından 22. 500 kişiye bilet satıyoruz. Bunun sebebi de başkanın istediği vizyondur. Atak futbol oynayalım istiyor. İngiltere'de her takım birbirini iyi tanıyor. Seyirciyi sahaya çekecek oyun oynamaya başladık ama tam oturtamadık. O noktada Tim hocayla bir araya geldik. Kendisinin oyun görüşünü beğendik ve takımı kendisine teslim ettik. Takım içerisinde sakatlık ve eksikler oldu ancak oynatmak istediği sistemden hiç vazgeçmedi” diyerek yanıtladı.

Tim Walter: “Hull City'nin daha iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz”

Öncelikle Türkiye'de olduğu için mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Tim Walter, “İlk başlarda zorlandık. Ekip tam değildi ve istediğimiz oyuncular tam değildi. Kadromuz hazır değildi. Bunların üstesinden geleceğiz. Geçen sezondan daha az gol attık. Takım iyi gidiyor, bende onları üst seviyeye çıkarmaya çalışıyorum. Son haftalarda durum daha iyiye gidiyor. Daha iyi olması içinde çalışmaya devam edeceğiz. Benim tamamen farklı bir felsefem var. Öncelikle beklerden başlayarak bir oyun sistemi düşünüyorum. İlk maçlarda zorlandık ama son maçlarda 10 gol attık ve daha iyiye gidiyoruz. En nihayetinde iyi olmaya devam ediyoruz” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Coinbase'in Yaptığı Basit Bir Reklam Nasıl Siteyi Çökertti?
Coinbase'in Yaptığı Basit Bir Reklam Nasıl Siteyi Çökertti?

Basit bir QR kod ile yapılan reklam ne kadar büyük bir başarıya ulaşabilir? Bu içerikte, Coinbase’in 2022'de yaptığı yaratıcı reklam kampanyasından bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu