USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hulki Cevizoğlu'ndan altılı masaya ağır sözler: Titanic batarken keman çalan kemancılar...

Hulki Cevizoğlu, CNN Türk canlı yayınında altılı masaya sert sözlerle yüklendi. Masadaki muhalefet liderlerinin HDP'nin gözüne bakmadan hareket bile edemediğini vurgulayan Cevizoğlu, altılı masayı Titanic'teki kemancılara benzetti.

Hulki Cevizoğlu'ndan altılı masaya ağır sözler: Titanic batarken keman çalan kemancılar...
24-08-2022 09:10
Google News
Hulki ÖZETİ| Cevizoğlu, CNN Türk canlı yayınında altılı masaya sert sözlerle yüklendi. Masadaki muhalefet liderlerinin HDP'nin gözüne bakmadan hareket bile edemediğini vurgulayan Cevizoğlu, altılı masayı Titanic'teki kemancılara benzetti.Abone ol

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Akıl Çemberi adlı programda muhalefet partilerinin oluşturduğu 6'lı masayı eleştirdi.

Masanın 6 değil 7 parti olduğunu belirten ve 7. partinin ana parti olduğuna dikkat çeken Cevizoğlu, altılı masayı Titanic'teki kemancılara benzetti.

"Bu masa yıkılacak, yıkılmaya mahkum bir masa"

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, "Bu masanın, masa diyorum çünkü altılı, yedili filan derken dilimiz yoruluyor. 'Yok efendim biz altılı masayız', aslında yedili masasınız. 7. parti ana parti aslında. Masada oturan bu 6 partinin ve 'Biz 6 partiyiz, 7 parti değiliz' diyenlerin hiçbiri HDP'nin gözüne bakmadan, sesine kulak vermeden hareket etmeleri mümkün değil. HDP bu aralar sessiz, 'Masayı bozan biz olmayalım' diye galiba susuyorlar. Bu masanın durumu da Titanic gemisi batarken kemancının keman çalmasına benziyor. Bu masa yıkılacak, yıkılmaya mahkum bir masa." dedi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
1983 Model Macintosh Prototipi Açık Artırmaya Çıkarılacak
1983 Model Macintosh Prototipi Açık Artırmaya Çıkarılacak

Apple'ın 1983 yılında prototip olarak tasarladığı bir Macintosh, açık artırma ile satışa çıkarılacak. Bilgisayarın rekor fiyata satılabileceği düşünülüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu