USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

HÜDA PAR'dan Özgür Özel'e sert cevap: Buradan sana sesleniyorum...

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e cevap verdi.

HÜDA PAR'dan Özgür Özel'e sert cevap: Buradan sana sesleniyorum...
07-04-2023 00:23
Google News

14 ÖZETİ| Mayıs seçimine ilişkin değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, 6'lı masa bileşenlerini eleştirdiği açıklamasında, "Boşuna çırpınmayın, Medeniyet değerlerimizle ve kültürümüzle barışık olan HÜDA PAR, tüm planlarınızı boşa çıkaracaktır" dedi.

"HÜDA PAR’ın meclise girecek olması sizi ve savaş baronu ortaklarınızı çok tedirgin ediyor, farkındayız." diyen Tanrıkulu, "Uykularınız kaçıyor ama haksız da sayılmazsınız. Çünkü hakikatin gür sedası ile inşallah yakında sizi rahatsız etmeye geleceğiz. Her zaman olduğu gibi sandık size 'sonun başlangıcı' için şakırdıyor" ifadelerini kullandı.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

Şeyhmus Tanrıkulu, "Sonun başlangıcı" sözü için "tehdit" yorumunda bulunan Özgür Özel'i de eleştirerek, şöyle devam etti:

Evet, bu sözümüm İslam düşmanı ve aile karşıtı bütün ahlaksızların tepkisini çekeceğini biliyordum. Ancak biri var ki herkesten önce üzerine alınıp, suçluluk psikolojisiyle kamuoyuna açıklamada bulundu ve sonun başlangıcı sözümü tehdit olarak lanse etti. O zaman demezler mi arkadaş yoksa sen Erdoğan’a sonun başlangıcı dediğinde tehdit mi etmiştin. Buradan sana sesleniyorum; Özgür Özel, korkunun ecele faydası yok.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung Galaxy A16'nın Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A16'nın Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Samsung'un birkaç ay içinde tanıtacağı ve Türkiye'ye de getireceği bütçe dostu telefon Galaxy A16'nın hem 4G hem de 5G versiyonunun renk seçenekleri ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu