USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Huawei, Tesla Model Y katili SUV otomobili tanıttı!

Luxeed, ikinci elektrikli modeli R7 SUV'yi tanıttı. Huawei'nin ortak girişimi olan şirket, Tesla Model Y'ye rakip olacak.

Huawei, Tesla Model Y katili SUV otomobili tanıttı!
25-09-2024 16:43
Google News

Chery ÖZETİ| ve Huawei'nin ortak girişimi olan Luxeed, ikinci elektrikli modeli R7 SUV'yi tanıttı. Geçtiğimiz ay ön siparişleri başlayan R7'nin teslimatlarının Ekim ortasında yapılması bekleniyor. 36 bin ila 48 bin dolar arasında değişen fiyatlarla sunulan R7 SUV ne kadar iyi?

Luxeed R7 SUV neler sunuyor?

Coupe tarzı tavan çizgisine sahip R7; 5 metre uzunluğunda ve 2950 mm dingil mesafesiyle geniş iç hacim sunuyor. Luxeed'in açıklamasına göre sınıfının en aerodinamik SUV'larından biri olan R7, gelişmiş viraj kontrol sistemi ve akıllı yokuş iniş fonksiyonuyla Tesla Model Y ve BMW X6'ya rakip olacak.

R7, farklı batarya seçenekleriyle farklı menziller sunuyor. 82 kWh bataryalı arkadan itişli Pro versiyonu 667 km'ye kadar menzil sunarken, 82 veya 100 kWh batarya seçenekli Max versiyonları ise 802 km'ye kadar çıkabiliyor. Çift motorlu ve 100 kWh bataryalı Ultra versiyonu ise 736 km menzile sahip.

Samsung Galaxy Ring için ilk güncelleme yayınlandı!

Samsung Galaxy Ring için ilk güncelleme yayınlandı!

Samsung tarafından geliştirilen ve sınırlı pazarlara tanıtılan Galaxy Ring için ilk güncelleme yayınlandı. İşte detaylar...

Luxeed, R7'nin hızlı şarj cihazında sadece 15 dakikada 400 km'ye kadar menzil ekleyebildiğini belirtiyor. R7'nin iç mekanı, dört farklı renk seçeneğiyle kişiselleştirilebiliyor. 12,3 inç dijital gösterge paneli, 15,6 inç dokunmatik ekran, havalandırmalı ve masajlı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar ve arka eğlence ekranları gibi özelliklere de sahip.

Huawei HarmonyOS destekli araçta MagLink kablosuz şarj ve 17 hoparlörlü ses sistemi bulunuyor. Zengin donanımıyla Çin'in lüks elektrikli SUV pazarına giriş yapacak. Tabii küresel pazara ne zaman çıkacağı belirsiz.

Siz ne düşünüyorsunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yapay Zekaya Sorduk: Covid Hiç Yaşanmamış Olsaydı Ne Olurdu?
Yapay Zekaya Sorduk: Covid Hiç Yaşanmamış Olsaydı Ne Olurdu?

COVID-19 pandemisi hiç yaşanmasaydı acaba ne olurdu? Yapay zekâya sorduk ve psikolojik etkilerden tutun teknolojiye kadar cevaplarını aldık…

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu