USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Huawei destekli yeni elektrikli SUV'den ilk görüntüler geldi!

Huawei destekli Aito M8'in casus fotoğrafları sızdı. Orta seviye pazara hitap edecek elektrikli SUV ne kadar iyi?

Huawei destekli yeni elektrikli SUV'den ilk görüntüler geldi!
16-08-2024 22:28
Google News

Huawei, ÖZETİ| Çin'deki ortaklıkları üzerinden otomobil pazarında varlık göstermeye devam ediyor. Huawei'nin altyapısını kullanan Aito ise dördüncü modeli için çalışmalarını hızlandırdı. Şirketin yeni SUV modeli olacak Aito M8'den ilk görüntüler geldi.

Huawei destekli Aito M8'in casus fotoğrafları sızdı

Aito, M7 ve M9 modellerine alternatif olacak yeni orta boy SUV'si için kolları sıvadı. Aito M8'in üretim öncesi versiyonu olduğu düşünülen test aracının casus fotoğrafları ortaya çıktı. M8 olarak adlandırılan yeni SUV; düz hatları ve geniş tavan çizgisiyle M9'a benzer bir tasarıma sahip olacak.

Yeni model, M9'un aksine, tavana monte bir LIDAR sensörüne sahip değil gibi duruyor. Bu da yalnızca kamera tabanlı otonom sürüş sistemlerini destekleyeceği anlamına geliyor. Yani Huawei'nin son Qiankun 3.0 sürücü destek platformunu destekleyecek, ancak LIDAR özellikleri sunmayacak.

Word, Excel ve PowerPoint'te kullanıcıları çıldırtan hata!

Word, Excel ve PowerPoint'te kullanıcıları çıldırtan hata!

Office uygulamaları çökme sorunu yaşıyor. Microsoft, yeni bir sorun yüzünden uygulamaların kullanılmaz hale geldiğini kabul etti.

İç mekan çekimleri ise Aito'nun üçlü ekranlı kokpit düzenini devam ettireceğini gösteriyor. Güç aktarma sistemi özelliklerinin de M9 ile aynı doğrultuda olması ve hem menzili uzatılmış hem de uzun menzilli elektrikli seçenekler sunması bekleniyor.

M8'in, Aito'nun ürün gamında kompakt M7 ile premium M9 arasındaki boşluğu doldurması mümkün görünüyor. Yeni M8'in önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi ve gelişen orta seviye SUV pazarına hitap etmesi bekleniyor.

Huawei ve otomobil üreticisi Human Horizons arasındaki ortak girişim, önümüzdeki yıla kadar 600 bin araç üretmeyi planlıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Avustralya, Çocukların Sosyal Medya Kullanmasını Yasaklayacak
Avustralya, Çocukların Sosyal Medya Kullanmasını Yasaklayacak

Avustralya, çok yakında çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı getirmeye hazırlanıyor. Sınır henüz belli olmasa da yüksek ihtimalle 14 yaş altı çocuklar sosyal medyaya erişemeyecekler.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu