USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Howden Türkiye bünyesinde önemli birleşme

Ekonomi - Türkiye’nin lider sigorta brokerlerinden biri olan Howden, sigorta brokerliği ile reasürans ve özel riskler brokerliği alanında faaliyet gösteren şirketlerini birleştirdi.

Howden Türkiye bünyesinde önemli birleşme
03-10-2024 14:43
Google News

Howden ÖZETİ| Türkiye’de artık “Howden Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.” ticari ünvanı ile faaliyetlerine devam edecek.

Bu yıl 30’uncu yılını kutlayan ve 100’ün üzerinde ülkede 18 bin çalışanı ile 38 milyar dolarlık prim üretimi bulunan Londra merkezli global sigorta gruplarından Howden Group Holdings’in yüzde 100 hissesine sahip olduğu Howden Türkiye, 15 yıl önce faaliyetlerine başladığı Türkiye’de, 6 şubesi ve 250’yi aşkın çalışanı ile hızla büyümeye devam ediyor.

Son yıllarda yaptığı yeni yatırım ve büyüme stratejisi ile, Howden Türkiye bünyesinde hizmet veren iki ayrı şirket; Howden ACP ve Howden RE, tek bir çatı altında birleştirildi. Bu iki şirket 1 Ekim 2024 tarihi itibariyle, “Howden Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.” ünvanını kullanarak brokerlik ve reasürans brokerliği faaliyetlerine devam edecek. Hızla büyüyen ve dinamik yapısıyla Türkiye brokerlik pazarındaki en büyük brokerlerden biri haline gelen Howden Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye ve Orta Asya Bölge CEO’su Atınç Yılmaz, yeni şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmeyi sürdürecek.

Bu birleşme, hem sigorta brokerliği hem de reasürans hizmetleri ve özel riskler alanında uzmanlaşmış Howden Türkiye kaynaklarının, müşterilerin farklı risk profillerine ve sigorta taleplerine daha hızlı ve etkin çözümler sunmasını sağlayacak. Bu vesileyle müşteriler reasürans ve özel risk yönetimi alanlarında daha geniş bir hizmet portföyüne erişim imkanı yakalayacak. Ayrıca, Howden Group Holdings’in, Howden Türkiye liderliğinde bölgesel yeni bir üs oluşturma ve tüm bu bölgenin operasyonunun İstanbul’dan yönetilmesi hedefi için de güçlü bir adım olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mağdur Edebiyatı Yapan İnsanlar Manipülatif mi?
Mağdur Edebiyatı Yapan İnsanlar Manipülatif mi?

Mağdur edebiyatı yapan insanlarla mutlaka karşılaşmışsınızdır. Peki bu yola başvuran insanlar, mağduriyetlerini bizleri manipüle etmek için kullanıyor olabilir mi? Bu konuda yapılan bir araştırmayı sizlerle paylaşarak, bilimin ışığında bu soruya yanıt veriyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu