USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Honor Magic V3 inceleme!

l lang=

Honor Magic V3 inceleme!
20-08-2024 18:33
Google News

Honor’un ÖZETİ| yeni katlanabilir telefon modeli, kısa bir süre önce Çin'de piyasaya sürüldü. İşte Honor Magic V3 inceleme!

Honor Magic V3 inceleme!YouTube videoSDNShiftdelete.netTeknoMehmet'e ulaşmak için: https://bit.ly/TeknoMehmet

Geekbench platformunda performansını sergileyen cihaz, 12GB RAM ile testlere katıldı. İşlemci tarafında 3,30 GHz hızında çalışan Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisine sahip olan Magic V3, grafik birimi olarak ise Adreno 750’yi kullanıyor.

Android 14 işletim sistemi ile test edilen Honor Magic V3, Geekbench’in tek çekirdek testinde 1914 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5354 puan aldı. Şu anki bilgiler, cihazın küresel pazara Çin sürümünden pek farklı olmayan bu özelliklerle çıkacağını gösteriyor.

Honor Magic V3’ün küresel sürümü hakkında tüm detaylar henüz açıklanmasa da, Çin versiyonunun tüm özellikleri elimizde mevcut. Aşağıda Magic V3’ün tüm detaylarını bulabilirsiniz. Görünüşe göre Honor’un katlanabilir modeli, küresel pazara aynı özelliklerle sunulacak. Peki sizler Magic V3’ün tasarımını, özelliklerini ve performansını nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değinmek istediğimiz çok önemli bir konu var: Cins hayvanlar. Bu hayvanlar, gen mutasyonları sebebiyle her ne kadar gözümüze güzel gelseler de sürekli acı çekiyorlar.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu