USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hırsızlık yaparken yakalanınca çalışanı bıçakladı

Bağcılar'da marketten hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli, kendisini fark eden market çalışanını bıçaklayarak kaçtı. Yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık yaparken yakalanınca çalışanı bıçakladı
23-10-2022 17:17
Google News

İstanbul ÖZETİ| Bağcılar Çınar Mahallesi'nde bir market zincirine müşteri gibi giren kişi, reyonlardan gıda malzemesi çalarak çıkış kapısına yöneldi.

Durumu fark eden market çalışanı E.Z., şüpheliye müdahale etmeye kalktı. Şüpheli ile kendisine müdahale etmeye çalışan E.Z. arasında kavga çıktı. Şüpheli, kavga sırasında market çalışanını bıçaklayarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin emniyette kaydı bulunan H.V. olduğunu tespit etti. 

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Yapılan çalışmalarda şüpheli H.V. Bağcılar Sancaktepe Mahallesi'nde yakalandı.

Emniyette işlemleri tamamlanan H.V. çıkarıldığı mahkemece 'İşyerinden hırsızlık ve yağma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Arılar Bizi Neden Sokar ve Sokulan Yer Neden Çok Ağrır?
Arılar Bizi Neden Sokar ve Sokulan Yer Neden Çok Ağrır?

Arılar belki de en çok korktuğumuz böcek türleri arasında olabilir. Çünkü onlar hiç beklenmedik bir anda vücudumuzun herhangi bir yerini sokabilir. Devamını biliyorsunuz şişlik ve dayanması güç bir acı…

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu