USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Herkes bu görüntüyü konuşuyordu: Katilin arkasındaki kişi kim? Belli oldu

İstanbul Fatih'te 19 yaşlarındaki Ayşenur ve İkbal'i öldüren katil Semih Çelik'in surlardan kendini attığı sırada arkada görünen üçüncü kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Herkes bu görüntüyü konuşuyordu: Katilin arkasındaki kişi kim? Belli oldu
08-10-2024 13:52
Google News

İstanbul ÖZETİ| Fatih'te Edirnekapı surlarında korkunç cinayete kurban giden Ayşenur ve İkbal'in ardından intihar ederek yaşamına son veren katil Semih Çelik'in arkasında görünen şahsın kim olduğu günlerdir konuşulmuştu. 

İlk olarak Ayşenur'u öldüren Semih Çelik, Edirnekapı'daki surlara geldi ve İkbal'i de buraya çağırdı. Surlarda 19 yaşındaki İkbal'i öldüren ve parçalara ayıran şahıs bir süre surlarda oturdu, kendini ipe bağladı. Akabinde kendini surlardan atan şahsın arkasında görünen şahıs ile ilgili sır perdesi aralandı. 

GÖRÜNTÜLER ÇOK KONUŞULMUŞTU

Çelik, surlardan tam atladığı sırada arkasında görülen kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Görüntüdeki kişinin, Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre; polisin yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Çelik'in kendini aşağı bıraktığı belirtildi.

CENAZESİNE SADECE 3 KİŞİ KATILDI

Semih Çelik'in güvenlik sebebiyle iptal edilen cenaze namazı 5 Ekim'de akşam saatlerinde, Kilyos Mezarlığı'nda düzenlendi. Ailesinden sadece 3 kişinin katıldığı cenazede, Semih Çelik'in mezarına isminin yazılmadığı öğrenildi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?

Gökyüzünden düşen yağmur damlaları yüzünüze vurduğunda tadını aldığınız oldu mu? Muhtemelen olmadı, çünkü yağmur suyunun bilinenin aksine tuzlu bir tadı yok.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu