USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Her Gün Gördüğümüz Nesnelere Mikroskobik Kamerayla Baktık!

Bazı nesnelere yakından baktığımızda karşımıza bambaşka bir şey çıkabilir. Bugün sizlerle birlikte akıllı telefonlara takılabilen bir mikroskopla hayatın içinden nesnelere yakından bakacağız. Ortaya çıkan görsellerin bazılarının telefon ve bilgisayarlarınıza duvar kağ?

Her Gün Gördüğümüz Nesnelere Mikroskobik Kamerayla Baktık!
28-08-2022 19:06
Google News

Şimdi ÖZETİ| 5 saniyeliğine kafanızı bu satırları okuduğunuz ekrandan kaldırın ve etrafınıza bakın. Gördüğünüz tüm renkler, tüm dokular, tüm detaylar aslında nasıl görünüyor? Kumaş ve metalin uzaktan bakınca yansıttığı ışık dışında benzer pürüzsüzlüklere sahip olduğunu fark ettiniz mi? Geçmişin aksine günümüzde pek çok şey pürüzsüz. Bir kumaş ile plastik parçası bile sadece ufak noktalarla birbirinden ayrılabiliyor. Elbette odaklandığımızda bu iki malzeme arasında fark olduğunu görebiliyoruz, ancak genele baktığımızda pek çok şey bir bütünün parçaları olarak görünüyor. 

Bugün sizlere her zaman gördüğümüz, dokunduğumuz, kullandığımız veya giydiğimiz eşyaların biraz yakınlaşınca nasıl göründüğüne bakacağız. İnsanlar olarak bazı nesneleri detaylı görmek için yardıma ihtiyacımız var. Sizler için hazırladığımız içerikte yer alan görsellerin tamamı bize ait. Hadi şimdi iPhone 13 Pro Max'e 200x mikroskop takarak elde ettiğimiz görselleri hep birlikte inceleyelim. Ayrıca bu tarz içeriklerin devamının gelmesini istiyorsanız bizlere yorumlar kısmından yazmayı unutmayın.

Bu sefer farklı açıdan baktığımız, 200x mikroskopla yakınlaştığımız ürünler

Ofis masasında bir şeyler pinlemek için kullandığımız panonun bizi bile şaşırtan yakın çekim görüntüsü...

www.idrak34.com


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu